PLIO – Stol och bord

VANK_PLIO är en modern stol designad med offentliga miljöer i åtanke. Det är möjligt att skräddarsy stolen på många olika sätt vilket gör så att den här produkten fungerar exceptionellt bra i alla miljöer.

Leverans: 14-24 arbetsdagar Tillfälligt slut (visa andra alternativ) Artikelnr: PLIO

This product group is fully customizable, therefore we ask you to get in contact with us before we give you any pricing.

Bli uppringd Mejla oss

   Beskrivning

   VANK_PLIO är verkligen något helt unikt. Fräscha linjer, förfinat material och enkla strukturer – allt som den försöker sig på får godkänt som något av världens bästa design. VANK_PLIOs klass är ytterligare bevisad genom det faktum att den fungerar exceptionellt bra i vardagsbruk. Det breda utbudet av ytbeläggningar gör så att VANK_PLIO är kompatibel med alla sorters inredningar. Det är en besöksstol gjord av profilerad bokplywood och erbjuds med eller utan armstöd, i en “naken” version eller beklädd i ett urval av olika tyger: med en säteskudde eller med kudde i både sätet och ryggstödet. Stolens basstruktur är gjord av aluminium och är formad för att möjliggöra vertikal stapling. Stolen är ett perfekt tillskott till offentliga ytor – banker, visningsrum, skolor, sjukhus eller hotell – platser där komfort och estetik är extra önskvärt.

   Den enkla strukturen i VANK_PLIO har formats helt av polerat aluminium. Sätet och ryggstödet i stolen utgör ett enstaka element gjort av 3D-profilerad plywood. Något som förtjänar särskild uppmärksamhet är formens lätthet – både i material och ur ett visuellt perspektiv. Möjligheten att stapla upp till 10 VANK_PLIOS för att vika ihop och flytta dem gör dem helt klart till en väldigt funktionell lösning samtidigt som det smala utseendet betonar dess elegans och enkelhet. VANK_PLIO är en välkommen funktion i alla kontorsmiljöer men uppskattas även i mer krävande heminredningar.

   Nedladdningsbara PDF

   Om leverantören VANK

   VANK grundades i Polen för över 20 år sedan. “Art everywhere” är företagets kärnfilosofi. Här tillverkar man diverse kontorsmöbler som förutom dess unika estetiska drag är mycket praktiska. År 2012 vann man en Red Dot Design Award för stolen WOODI. Teamet som tar fram produkterna är erfarna arkitekter men också konstnärer.

   Tillverkningen sker “in-house” och möjlighet till anpassningar finns det. Produktutbudet är brett och man kan möbler majoriteten av kontorsutrymmena med VANKs möbler.

   VANK konfigurator

   Recensioner (0)

   Recensioner

   Det finns inga recensioner om denna produkt ännu, bli den första med att recensera!

   Bli den första som recenserar “PLIO – Stol och bord”

   Frågor och svar

   Det finns inga frågor och svar registrerade för denna produkt ännu, bli den första med att ställa en fråga.

   Ställ en fråga!

   Skicka mig ett meddelande via e-post när denna fråga fått ett svar.
  • Kontakta oss

   Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

   Ett urval av våra kunder