FIL – Kontorsstol

VANK_FIL är en kontorsstol som är ett svar på kraven från de mest krävande företagskunderna. Extra noggrannhet har lagts på smarta tekniska lösningar vilket gör stolen till en modern, ergonomisk snurrstol som är en utmärkt kontorsmöbel.

Artikelnr: FIL
Kategori

Denna produktgrupp finns i väldigt många utföranden, vi ber er därför att ta kontakt med vår kundtjänst för prisinformation.

Bli uppringd Mejla oss

   Beskrivning

   VANK_FIL är en förfinad snurrstol som kan stimulera hela arbetsteamet. Dess nyckel är linjerna och elegansen. Trots dess ganska enkla design så är det estetiska objektet fullt av smarta teknologiska funktioner. En särskild gasfjädring gör det möjligt att justera sätets höjd på ett väldigt enkelt sätt, och gungningsfunktionen gör så att användaren kan ändra lutningsvinkeln på ryggstödet och anpassa trycket efter kroppsvikten.

   En ergonomisk kudde reducerar trycket på lårmusklerna och förhindrar att leder domnar bort, vilket säkrar en hög komfortnivå. Det höga ryggstödet och de fasta armstöden som är gjorda av en böjd stålplatta gör VANK_FIL till en kontorsstol med en unik stil och personlighet. Dess auktoritet över utrymmet den befinner sig i förstärks ytterligare av den djupa svarta färgen.

   Nedladdningsbara PDF

   Andra köpte även

   Om leverantören VANK

   VANK grundades i Polen för över 20 år sedan. “Art everywhere” är företagets kärnfilosofi. Här tillverkar man diverse kontorsmöbler som förutom dess unika estetiska drag är mycket praktiska. År 2012 vann man en Red Dot Design Award för stolen WOODI. Teamet som tar fram produkterna är erfarna arkitekter men också konstnärer.

   Tillverkningen sker “in-house” och möjlighet till anpassningar finns det. Produktutbudet är brett och man kan möbler majoriteten av kontorsutrymmena med VANKs möbler.

   VANK konfigurator

   Recensioner (0)

   Recensioner

   Det finns inga recensioner om denna produkt ännu, bli den första med att recensera!

   Bli den första som recenserar “FIL – Kontorsstol”

   Frågor och svar

   Det finns inga frågor och svar registrerade för denna produkt ännu, bli den första med att ställa en fråga.

   Ställ en fråga!

   Skicka mig ett meddelande via e-post när denna fråga fått ett svar.
  • Kontakta oss

   Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

   Ett urval av våra kunder