WOODI TRAWERS – Möbelsystem för väntrum

VANK_WOODI TRAWERS möbelserie som står ut ur mängden med sin moderna design. Dess modulsäten är perfekta för att skapa kreativa interiörer där de kan fungera som både dekorativa inslag och en ergonomisk möbel.

Leverans: 14-24 arbetsdagar 14-24 arbetsdagar Tillfälligt slut (visa andra alternativ) Artikelnr: WOODI_TRAWERS

Denna produktgrupp finns i väldigt många utföranden, vi ber er därför att ta kontakt med vår kundtjänst för prisinformation.

Bli uppringd Mejla oss

   Beskrivning

   VANK_WOODI TRAWERS
   Den vinkelformiga siluetten hos VANK_WOODI TRAWERS följer en geometri som alla förstår – det är en tydligt reducerad form som organiserar och betonar elegansen i utrymmet: en lounge, en kontorsmottagning eller ett väntrum. De skarpa formerna talar om orädsla och en modig framtidsinsikt.

   VAN_WOODI TRAWERS inkluderar modulsäten för en eller två personer, och bord med en struktur av profilerad plywood med inslag av lönn, ek, valnöt eller HPL-laminat. Sätena och ryggstöden är klädda och har en mjuk fyllnad av profilierat skum. Bordet finns med extrautrymme för förvaring av tidningar eller broschyrer.

   Nedladdningsbara PDF

   Om leverantören VANK

   VANK grundades i Polen för över 20 år sedan. “Art everywhere” är företagets kärnfilosofi. Här tillverkar man diverse kontorsmöbler som förutom dess unika estetiska drag är mycket praktiska. År 2012 vann man en Red Dot Design Award för stolen WOODI. Teamet som tar fram produkterna är erfarna arkitekter men också konstnärer.

   Tillverkningen sker “in-house” och möjlighet till anpassningar finns det. Produktutbudet är brett och man kan möbler majoriteten av kontorsutrymmena med VANKs möbler.

   VANK konfigurator

   Recensioner (0)

   Recensioner

   Det finns inga recensioner om denna produkt ännu, bli den första med att recensera!

   Bli den första som recenserar “WOODI TRAWERS – Möbelsystem för väntrum”

   Frågor och svar

   Det finns inga frågor och svar registrerade för denna produkt ännu, bli den första med att ställa en fråga.

   Ställ en fråga!

   Skicka mig ett meddelande via e-post när denna fråga fått ett svar.
  • Kontakta oss

   Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

   Ett urval av våra kunder