RANZ – Arbetsstol och konferensstol

VANK_RANZ är en stilig kontorsstol skapad med de mest krävande företagskunderna i åtanke. Denna ergonomiska snurrstol i läder är ett utmärkt val till alla kontor och konferenscenter.

Artikelnr: RANZ

Denna produktgrupp finns i väldigt många utföranden, vi ber er därför att ta kontakt med vår kundtjänst för prisinformation.

Bli uppringd Mejla oss

   Beskrivning

   VANK_RANZ är en kontorsstol som får alla som besöker ditt kontor att känna sig väl bemötta och komfortabla. Du kan se redan utifrån den behagliga designen att stolen erbjuder smidighet av högsta nivå. Det smart profilerade ergonomiska sätet är en garanti för en vänlig och behaglig atmosfär som är perfekt för att bygga upp relationer baserade på förtroende. Du kan vara säker på att din förhandlingspartner är avslappnad och lugn tack vare stolens runda former som minskar trycket på låren och eliminerar domningar.

   Funktionaliteten och flexibiliteten är vad som gör att VANK_RANZ står ut ur mängden. Stolen lever upp till smakerna och behoven hos många olika användare. Det klädda sätet och ryggstödet ger ytterligare komfort.

   Nedladdningsbara PDF

   Andra köpte även

   Om leverantören VANK

   VANK grundades i Polen för över 20 år sedan. “Art everywhere” är företagets kärnfilosofi. Här tillverkar man diverse kontorsmöbler som förutom dess unika estetiska drag är mycket praktiska. År 2012 vann man en Red Dot Design Award för stolen WOODI. Teamet som tar fram produkterna är erfarna arkitekter men också konstnärer.

   Tillverkningen sker “in-house” och möjlighet till anpassningar finns det. Produktutbudet är brett och man kan möbler majoriteten av kontorsutrymmena med VANKs möbler.

   VANK konfigurator

   Recensioner (0)

   Recensioner

   Det finns inga recensioner om denna produkt ännu, bli den första med att recensera!

   Bli den första som recenserar “RANZ – Arbetsstol och konferensstol”

   Frågor och svar

   Det finns inga frågor och svar registrerade för denna produkt ännu, bli den första med att ställa en fråga.

   Ställ en fråga!

   Skicka mig ett meddelande via e-post när denna fråga fått ett svar.
  • Kontakta oss

   Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

   Ett urval av våra kunder