MONT – Möbelsystem med soffor och fåtöljer

VANK_MONT är en perfekt synergi av en arbetsstol och en plats att slappna av på. Sidoväggar som fästs på puffar och säkrar ljuddämpning vilket gör VANK_MONT till en idealisk möbel till krävande kunder som värdesätter modern design.

Leverans: 14-24 arbetsdagar Tillfälligt slut (visa andra alternativ) Artikelnr: MONT

Denna produktgrupp är väldigt anpassningsbar. Därför ber vi er att komma i kontakt med oss för ett prisförslag.

Bli uppringdMejla oss

   Beskrivning

   VANK_MONT är ett system med stolar och soffor som ger dig en härlig plats att dra dig tillbaka till för att komma bort från det vanliga surret på kontoret. Bra idéer och gemensamma mål tenderar att födas här. Ett möte, ett samtal, en pratstund – allt kan bli en väg till framgång. Men ibland så är allt vi behöver en time-out för att rensa våra tankar och vila lite. VANK_MONTs delvis slutna stolar och skiljeväggar är till för att låta dig skapa personligt utrymme för att slappna av, vänta eller samtala i mindre eller större grupper för att diskutera en gemensam vision.

   VANK_MONT är ett stolsystem med helt klädda väggar som erbjuder ett brett utbud av arrangemang och möjligheter. Systemet har även en beklädd kudde som ger extra stöd. Det finns ytterligare en möjlighet att använda ett sidofixerat bord av plywood i antingen vit eller grafit HPL-laminat.

   Nedladdningsbara PDF

   Om leverantören VANK

   VANK grundades i Polen för över 20 år sedan. “Art everywhere” är företagets kärnfilosofi. Här tillverkar man diverse kontorsmöbler som förutom dess unika estetiska drag är mycket praktiska. År 2012 vann man en Red Dot Design Award för stolen WOODI. Teamet som tar fram produkterna är erfarna arkitekter men också konstnärer.

   Tillverkningen sker “in-house” och möjlighet till anpassningar finns det. Produktutbudet är brett och man kan möbler majoriteten av kontorsutrymmena med VANKs möbler.

   VANK konfigurator

   Recensioner (0)

   Recensioner

   Det finns inga recensioner om denna produkt ännu, bli den första med att recensera!

   Bli den första som recenserar “MONT – Möbelsystem med soffor och fåtöljer”

   Frågor och svar

   Det finns inga frågor och svar registrerade för denna produkt ännu, bli den första med att ställa en fråga.

   Ställ en fråga!

   Skicka mig ett meddelande via e-post när denna fråga fått ett svar.
  • Kontakta oss

   Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

   Ett urval av våra kunder