SITI – Fåtölj och bord

VANK_SITI är en extraordinär samling av puffar och bord som ger interiören en fräsch, kreativ känsla. Färgstarka och mjuka puffar är otroligt bra som ett inslag i avslappnade miljöer men kan även fungera som mindre formella kontorsstolar.

Leverans: 14-24 arbetsdagar Tillfälligt slut (visa andra alternativ) Artikelnr: SITI

Denna produktgrupp är väldigt anpassningsbar. Därför ber vi er att komma i kontakt med oss för ett prisförslag.

Bli uppringdMejla oss

   Beskrivning

   VANK_SITI är en serie puffar och bord skapta för att ge en “mjuk” utfyllnad i områden där mindre formella möten och utbildningar äger rum. VANK_SITI fångar helt klart blickar och folks uppmärksamhet. Den rika färgpaletten gör den här unika möbeln till en tydlig “territoriummarkerare” och blir en central del av alla miljöer. Ett par krokar som är dolda i fickor gör det enkelt att koppla ihop flera puffar på ett snabbt och enkelt sätt, vilket gör det möjligt att skapa mångsidiga och flexibla arrangemang. En större ficka på sidan ger dig ytterligare utrymme att förvara till exempel tidningar – en väldigt användbar funktion i väntrum, klubbar, receptioner och på andra mötesplatser.

   Puffarna är en sittplats med ryggstöd och finns i bredderna 50 och 60 cm, är helt klädda och har sidofack för tidningar, samt krokar för att koppla ihop flera enheter. Basen är ytterligare täckt i industriell filt.

   Nedladdningsbara PDF

   Om leverantören VANK

   VANK grundades i Polen för över 20 år sedan. “Art everywhere” är företagets kärnfilosofi. Här tillverkar man diverse kontorsmöbler som förutom dess unika estetiska drag är mycket praktiska. År 2012 vann man en Red Dot Design Award för stolen WOODI. Teamet som tar fram produkterna är erfarna arkitekter men också konstnärer.

   Tillverkningen sker “in-house” och möjlighet till anpassningar finns det. Produktutbudet är brett och man kan möbler majoriteten av kontorsutrymmena med VANKs möbler.

   VANK konfigurator

   Recensioner (0)

   Recensioner

   Det finns inga recensioner om denna produkt ännu, bli den första med att recensera!

   Bli den första som recenserar “SITI – Fåtölj och bord”

   Frågor och svar

   Det finns inga frågor och svar registrerade för denna produkt ännu, bli den första med att ställa en fråga.

   Ställ en fråga!

   Skicka mig ett meddelande via e-post när denna fråga fått ett svar.
  • Kontakta oss

   Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

   Ett urval av våra kunder