WALL2 BOX – Ljudisolerat rum

VANK_WALL2 är ett släkte av akustiska poddar och bås som kan användas för att avskilja en del av kontorsytan för mer fokuserat arbete. Produkterna finns i många olika sammanställningar vilket gör så att de passar i alla interiörer.

Leverans: 14-24 arbetsdagar Tillfälligt slut (visa andra alternativ) Artikelnr: WALL2_BOX

Denna produktgrupp är väldigt anpassningsbar. Därför ber vi er att komma i kontakt med oss för ett prisförslag.

Bli uppringdMejla oss

   Beskrivning

   VANK_WALL2 är en annan serie akustiska kontorsbås och poddar. Det ursprungliga diamantmönstret på insidan har bytts ut mot ett mjukt, vågliknande panelmönster. Den nya estetiken är inspirerad av fenomenet där två ljudvågor möts, vilket resulterar i att de båda slår ut varandra. Serien inkluderar följande alternativ: en telefonbox för 1 person och akustiska poddar för 2, 4 eller 6 personer. Produkterna är klädda i ljusabsorberande Sonus-tyg. Båsens grundfunktioner inkluderar: ett tyst och mekaniskt ventilationssystem, ett LED-ljussystem av hög kvalité som är lämpligt för kontorsbruk, samt en anslutningspanel. Ytterligare funktioner inkliderar ett mono/stereo-ljudsystem som kan anslutas till mobila enheter via Bluetooth. Tack vare strukturen i flera lager, användningen av akustiskt glas med hög prestanda, samt interna paneler gjorda av skum och täckta med polyestermikrofiber kan båsen skryta med en hög nivå av akustisk isolering. De säkrar att samtal förblir privata och gör det komfortabelt att arbeta både ensam och i små grupper. Samtidigt isolerar båsen oljudskällor på kontoret som ofta anses vara mest irriterande, som till exempel telefonsamtal som våra kollegor intill oss håller.

   Nedladdningsbara PDF

   Om leverantören VANK

   VANK grundades i Polen för över 20 år sedan. “Art everywhere” är företagets kärnfilosofi. Här tillverkar man diverse kontorsmöbler som förutom dess unika estetiska drag är mycket praktiska. År 2012 vann man en Red Dot Design Award för stolen WOODI. Teamet som tar fram produkterna är erfarna arkitekter men också konstnärer.

   Tillverkningen sker “in-house” och möjlighet till anpassningar finns det. Produktutbudet är brett och man kan möbler majoriteten av kontorsutrymmena med VANKs möbler.

   VANK konfigurator

   Recensioner (0)

   Recensioner

   Det finns inga recensioner om denna produkt ännu, bli den första med att recensera!

   Bli den första som recenserar “WALL2 BOX – Ljudisolerat rum”

   Frågor och svar

   Det finns inga frågor och svar registrerade för denna produkt ännu, bli den första med att ställa en fråga.

   Ställ en fråga!

   Skicka mig ett meddelande via e-post när denna fråga fått ett svar.
  • Kontakta oss

   Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

   Ett urval av våra kunder