Skrivbord – Höj- och sänkbart samt ihopfällbart – MOVE

VANK_MOVE är ett modernt bord vars funktionalitet gör så att det fungerar perfekt i alla miljöer. Mekaniken som justerar höjden gör bordet till ett bra val som kontorsbord. Det fungerar även som skrivbord.

Leverans: 14-24 arbetsdagar 14-24 arbetsdagar Tillfälligt slut (visa andra alternativ) Artikelnr: MOVE
Kategori
Från: 6 990 kr Exkl. moms
(8 737.50 kr inkl. moms)
Nollställ

Bord*

Ben*

Fötter*

Tillbehör

Bli uppringdMejla oss

   Beskrivning

   VANK_MOVE är ett kontemporärt bord med elektrisk höjning av bordsytan som en funktion, redo att följa dina rörelser under dagen. Bordet passar perfekt ihop med sin användare och anpassar sig helt efter de behov som användaren har. Det är svaret på trenden och efterfrågan på “sitta/stå”-arbetsytor. Designen fick ett internationellt pris i och med iF Design Award 2016.
   Arkitekturfotografi Anna B Gregorczyk. Fötterna och den upprätthållande strukturen är gjorda av återvunnet tryckgjutet aluminium och är 100% omarbetat och återanvänt. Alla inslag har justerats med noggrann detaljuppmärksamhet för att matcha den ovanliga bordsytan som är gjord av en tunn – men väldigt hållbar – HDF-panel.

   VANK_TOOR
   En arbetsstation med ett VANK_MOVE-bord kan kompletteras med ett skåp med paneler på framsidan som finns i diamant-mönstrad VANK_WALL-klädnad eller i en läderklädnad med utsmyckande stygn. Strukturen och lådorna är gjorda av möbelbrädor, skåpet toppas av en SwissCDF-bräda eller – som tillval – av formad bokplywood i naturliga faner.

   PRISER
   Den uppmärksamhet som vi har fått på den internationella marknaden är ytterligare stärkt med iF Design Award 2016 som gick till VANK_MOVE – ett bord med en elektrisk mekanism för höjdjustering. VANK_MOVE-bordet har belönats i en “MUST HAVE”-omröstning.

   Se bild nedan för referens när ni väljer färg/utförande på skrivbordets olika delar:

   vank-move-exp

   Nedladdningsbara PDF

   Andra köpte även

   Om leverantören VANK

   VANK grundades i Polen för över 20 år sedan. “Art everywhere” är företagets kärnfilosofi. Här tillverkar man diverse kontorsmöbler som förutom dess unika estetiska drag är mycket praktiska. År 2012 vann man en Red Dot Design Award för stolen WOODI. Teamet som tar fram produkterna är erfarna arkitekter men också konstnärer.

   Tillverkningen sker “in-house” och möjlighet till anpassningar finns det. Produktutbudet är brett och man kan möbler majoriteten av kontorsutrymmena med VANKs möbler.

   VANK konfigurator

   Recensioner (0)

   Recensioner

   Det finns inga recensioner om denna produkt ännu, bli den första med att recensera!

   Bli den första som recenserar “Skrivbord – Höj- och sänkbart samt ihopfällbart – MOVE”

   Frågor och svar

   Det finns inga frågor och svar registrerade för denna produkt ännu, bli den första med att ställa en fråga.

   Ställ en fråga!

   Skicka mig ett meddelande via e-post när denna fråga fått ett svar.
  • Kontakta oss

   Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

   Ett urval av våra kunder

  • [class^="wpforms-"]
   [class^="wpforms-"]
   [class^="wpforms-"]
   [class^="wpforms-"]