VANK V6 – Kontorsstol

VANK_V6 snurrstol är ett inslag som väcker uppmärksamhet och passar bra in i med alla standard- eller kontorsmiljöer. Ett rikt utbud av klädnader och aluminiumfärgade inslag gör det möjligt att skräddarsy stolen efter egna preferenser och smak.

Artikelnr: VANK_V6
Kategori

Denna produktgrupp finns i väldigt många utföranden, vi ber er därför att ta kontakt med vår kundtjänst för prisinformation.

Bli uppringd Mejla oss

   Beskrivning

   VANK_V6 snurrstol är summan av flera års erfarenhet med VANKs designteam – och ett verkligt bevis på att Polen är redo och kunniga när det gäller att hantera tekniskt utmanande projekt. Designen är den drivande kraften och VANK_V6 erbjuder en intuitiv mekanik för att bemöta många olika behov.

   Den moderna formgivningen som stolen har skriker samtid. Dess estetik är en stark referens till den distinkta stilen som sportbilar har. De delade funktionerna inkluderar dynamiska linjer och betoning på inslag i aluminium. Ryggstöd i perforerad mesh med ett geometriskt mönster som ger stolen en känsla av lätthet. VANK_V6 är tänkt att fungera som en illustration av den kraft och spänning som vi upplever när vi sitter bakom ratten på en snabb och pålitlig bil.

   Nedladdningsbara PDF

   Andra köpte även

   Om leverantören VANK

   VANK grundades i Polen för över 20 år sedan. “Art everywhere” är företagets kärnfilosofi. Här tillverkar man diverse kontorsmöbler som förutom dess unika estetiska drag är mycket praktiska. År 2012 vann man en Red Dot Design Award för stolen WOODI. Teamet som tar fram produkterna är erfarna arkitekter men också konstnärer.

   Tillverkningen sker “in-house” och möjlighet till anpassningar finns det. Produktutbudet är brett och man kan möbler majoriteten av kontorsutrymmena med VANKs möbler.

   VANK konfigurator

   Recensioner (0)

   Recensioner

   Det finns inga recensioner om denna produkt ännu, bli den första med att recensera!

   Bli den första som recenserar “VANK V6 – Kontorsstol”

   Frågor och svar

   Det finns inga frågor och svar registrerade för denna produkt ännu, bli den första med att ställa en fråga.

   Ställ en fråga!

   Skicka mig ett meddelande via e-post när denna fråga fått ett svar.
  • Kontakta oss

   Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

   Ett urval av våra kunder