Mito – Skrivbord, konferensbord, skåp och runt bord

Leverans: 14-24 arbetsdagar Tillfälligt slut (visa andra alternativ) Artikelnr: MDD-MITO

This product group is fully customizable, therefore we ask you to get in contact with us before we give you any pricing.

Bli uppringd Mejla oss

   Beskrivning

   Den helt nya exekutiva möbelserien MITO är skapad av den italienska arkitekten Simone Bernocchi och kombinerar vita lackerade inslag med synkro-3D-strukturer med ljusa och mörka plattor. Återproducerad med noggrannhet och precision, och de glossiga porerna på ytan behagliga att röra vid. MITO tillför en stram elegans och avundsvärd individualism till chefens kontor. Möbelinslagen och deras många arrangeringsmöjligheter är vittnen till funktionaliteterna och de fördelaktiga utnyttjandena som alla sorters kontor har. Moderna interiörer skapar en perfekt bakgrund för MITOS minimalistiska form.

   Bildsamling3D DWG3D 3dsKatalogTeknisk beskrivning

   Om leverantören MDD

   .mdd grundades 1993 av Jarosław Dąbrowski och Zbigniew Mattya. Marknadsundersökningar pekade dem i riktning mot kontorsmöbler. Företaget bygger på innovation och tekniska lösningar, vilket innebär att alla produktkomponenter har tillverkats i egen fabrik redan från början. Huvudkontoret ligger i Sępólno Krajeńskie, i nordvästra Polen. Det är av yttersta vikt för .mdd att investera i teknik och högkvalitativa maskiner för sin toppmoderna fabrik om 31 000 m².

   .mdd är kända för sin överlägsna kvalitet och design. Varumärket har fantastiska kollektioner av kontorsmöbler och receptioner. Det stora utbudet av produkter gör .mdd till en av de största polska tillverkarna av kontorsmöbler. Möblerna har nått bland annat Vita huset, Louvren i Paris, John F. Kennedy Presidential Library och Museum i Boston.

   Recensioner (0)

   Recensioner

   Det finns inga recensioner om denna produkt ännu, bli den första med att recensera!

   Bli den första som recenserar “Mito – Skrivbord, konferensbord, skåp och runt bord”

   Frågor och svar

   Det finns inga frågor och svar registrerade för denna produkt ännu, bli den första med att ställa en fråga.

   Ställ en fråga!

   Skicka mig ett meddelande via e-post när denna fråga fått ett svar.
  • Kontakta oss

   Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

   Ett urval av våra kunder