Ergonomic Master – Skrivbord, konferensbord, skåp och runt bord

Leverans: 14-24 arbetsdagar Tillfälligt slut (visa andra alternativ) Artikelnr: MDD-ERGONOMIC-MASTER

This product group is fully customizable, therefore we ask you to get in contact with us before we give you any pricing.

Bli uppringd Mejla oss

   Beskrivning

   Ett funktionellt system med arbetsbord som låter oss arrangera kontoret på ett mångsidigt sätt. Det som gör systemet unikt är ett karaktäristisk ben med aluminiumfot. Kablar kan dras inuti benet och är lättillgängliga vilket kortar ned tiden det krävs för att installera nödvändiga elektroniska enheter. Systemet erbjuder ett brett utbud av former och arbetsinslag som kan mixas och matchas på flera olika sätt.

   Bildsamling3D DWG3D 3dsKatalogTeknisk beskrivning

   Om leverantören MDD

   .mdd grundades 1993 av Jarosław Dąbrowski och Zbigniew Mattya. Marknadsundersökningar pekade dem i riktning mot kontorsmöbler. Företaget bygger på innovation och tekniska lösningar, vilket innebär att alla produktkomponenter har tillverkats i egen fabrik redan från början. Huvudkontoret ligger i Sępólno Krajeńskie, i nordvästra Polen. Det är av yttersta vikt för .mdd att investera i teknik och högkvalitativa maskiner för sin toppmoderna fabrik om 31 000 m².

   .mdd är kända för sin överlägsna kvalitet och design. Varumärket har fantastiska kollektioner av kontorsmöbler och receptioner. Det stora utbudet av produkter gör .mdd till en av de största polska tillverkarna av kontorsmöbler. Möblerna har nått bland annat Vita huset, Louvren i Paris, John F. Kennedy Presidential Library och Museum i Boston.

   Recensioner (0)

   Recensioner

   Det finns inga recensioner om denna produkt ännu, bli den första med att recensera!

   Bli den första som recenserar “Ergonomic Master – Skrivbord, konferensbord, skåp och runt bord”

   Frågor och svar

   Det finns inga frågor och svar registrerade för denna produkt ännu, bli den första med att ställa en fråga.

   Ställ en fråga!

   Skicka mig ett meddelande via e-post när denna fråga fått ett svar.
  • Kontakta oss

   Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

   Ett urval av våra kunder