Linea – Receptionsdisk

Artikelnr: MDD-LINEA
Kategori

Denna produktgrupp finns i väldigt många utföranden, vi ber er därför att ta kontakt med vår kundtjänst för prisinformation.

Bli uppringd Begär offert

    Bli uppringd

    En kundtjänstmedarbetare kommer ringa dig och besvara dina produktfrågor.

    Vi strävar efter att kontakta er så snabbt som möjligt och gör sammanlagt två uppringningsförsök vid olika tidpunkter.

      Begär offert

      Vi återkommer till er med en offert inom kort.

      Beskrivning

      Vår receptionsdisk ”Linea” finns i 36 olika utföranden. Information om dessa modeller finner ni i den tekniska beskrivningen (ladda ned den i PDF format här).

      Tveka inte på att kontakta vår kundtjänst om ni vill ha offert, har några frågor eller behöver hjälp.

      Aluminiumbeläggning dekorerar det enkla blocket och bottendelarnas fästen förtydligar glasfronten. Universell stilsättning hjälper Linea att passa in i olika miljöer: från klassiskt till samtida. En modulär konstruktion låter oss skapa vår egna layout – rak eller hörn, justerad efter rollen och storleken på arbetsytan. En disk med ett lågt element fungerar bra i rum där kunder spenderar mer tid och den förlängda delen är designad för personer med funktionsnedsättningar. Högre enheter gör det möjligt för oss att arbeta i stående position. Rymliga vertikala skåp och små låsbara skåp på disken hjälper till att organisera dokument.

      Bildsamling3D DWG3D 3dsKatalogTeknisk beskrivning

      Om leverantören MDD

      .mdd grundades 1993 av Jarosław Dąbrowski och Zbigniew Mattya. Marknadsundersökningar pekade dem i riktning mot kontorsmöbler. Företaget bygger på innovation och tekniska lösningar, vilket innebär att alla produktkomponenter har tillverkats i egen fabrik redan från början. Huvudkontoret ligger i Sępólno Krajeńskie, i nordvästra Polen. Det är av yttersta vikt för .mdd att investera i teknik och högkvalitativa maskiner för sin toppmoderna fabrik om 31 000 m².

      .mdd är kända för sin överlägsna kvalitet och design. Varumärket har fantastiska kollektioner av kontorsmöbler och receptioner. Det stora utbudet av produkter gör .mdd till en av de största polska tillverkarna av kontorsmöbler. Möblerna har nått bland annat Vita huset, Louvren i Paris, John F. Kennedy Presidential Library och Museum i Boston.

      Recensioner (0)

      Recensioner

      Det finns inga recensioner om denna produkt ännu, bli den första med att recensera!

      Bli den första som recenserar “Linea – Receptionsdisk”

      Frågor och svar (1)

      1. Svar från SWEMED Hej Ann, Det har vi tyvärr inte. Team Swemed
      Ställ en fråga!

      Skicka mig ett meddelande via e-post när denna fråga fått ett svar.
    • Kontakta oss

      Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

      Ett urval av våra kunder