Foro – Receptionsdisk

5 out of 5 based on 1 customer rating
(5)
Artikelnr: MDD-FORO

Optimal kombination av styrkan i ett omfattande upplägg och en liten receptionsdisk: Foro är en väldigt funktionell lösning

Kategori
25 990 kr Exkl. moms
(32 487.50 kr inkl. moms)
Leveranstid: 14-24 arbetsdagar 14-24 arbetsdagar Tillfälligt slut
Du blir påmind Registrerar…
34 CHESTNUT
67 WHITE PASTEL
73 HIGH GLOSS WHITE
74 HIGH GLOSS ORANGE
80 HIGH GLOSS LIME
81 HIGH GLOSS BURGUNDY
Rensa
Vid beställning av en vara som är tillfälligt slut restnoteras din order och skickas ut så fort den är tillgänglig igen. Restnoterade beställningar hanteras i turordning.

Bli uppringd Begär offert

  Bli uppringd

  En kundtjänstmedarbetare kommer ringa dig och besvara dina produktfrågor.

  Vi strävar efter att kontakta er så snabbt som möjligt och gör sammanlagt två uppringningsförsök vid olika tidpunkter.

   Begär offert

   Vi återkommer till er med en offert inom kort.

   Beskrivning

   Vår receptionsdisk ”Foro” finns i 2 olika utföranden. Information om dessa modeller finner ni i den tekniska beskrivningen (ladda ned den i PDF format här).

   Priser på alla modeller hittar ni ovan genom att välja en specifik modell (ex. LF10). Tveka inte på att kontakta vår kundtjänst om ni har några frågor eller behöver hjälp.

   Inspirerat av Cubism är formen konstruerad av rektanglar som både lever upp till ett estetiskt syfte och funktionalitet. De varierande storlekarna bland elementen gör det möjligt för gäster att stå eller sitta vilket även är smidigt för personer med funktionsnedsättningar. En högre framsida skapar en komfortabel miljö för förvaring av dokument. Den glossiga ytan är en kontrast till den matta ytan på resten av enheten. Den universella stilsättningen hjälper Foro att passa ihop med olika typer av interiörer: från skönhetssalonger till juridiska kontor.

   Bildsamling3D DWG3D 3dsKatalogTeknisk beskrivning

   Om leverantören MDD

   .mdd grundades 1993 av Jarosław Dąbrowski och Zbigniew Mattya. Marknadsundersökningar pekade dem i riktning mot kontorsmöbler. Företaget bygger på innovation och tekniska lösningar, vilket innebär att alla produktkomponenter har tillverkats i egen fabrik redan från början. Huvudkontoret ligger i Sępólno Krajeńskie, i nordvästra Polen. Det är av yttersta vikt för .mdd att investera i teknik och högkvalitativa maskiner för sin toppmoderna fabrik om 31 000 m².

   .mdd är kända för sin överlägsna kvalitet och design. Varumärket har fantastiska kollektioner av kontorsmöbler och receptioner. Det stora utbudet av produkter gör .mdd till en av de största polska tillverkarna av kontorsmöbler. Möblerna har nått bland annat Vita huset, Louvren i Paris, John F. Kennedy Presidential Library och Museum i Boston.

   Recensioner (1)

   1 review for Foro – Receptionsdisk

   Skriv en recension

   Frågor och svar

   Det finns inga frågor och svar registrerade för denna produkt ännu, bli den första med att ställa en fråga.

   Ställ en fråga!

   Skicka mig ett meddelande via e-post när denna fråga fått ett svar.
  • Kontakta oss

   Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

   Ett urval av våra kunder