Foro – Receptionsdisk

Rea!
5 out of 5 based on 1 customer rating
(5)
Läs recensioner

Optimal kombination av styrkan i ett omfattande upplägg och en liten receptionsdisk: Foro är en väldigt funktionell lösning

Leverans: 8-24 arbetsdagar Artikelnr: MDD-FORO
Kategori
21,490 kr17,990 kr Exkl. moms
(22,488 kr inkl. moms)
34 CHESTNUT34 CHESTNUT67 WHITE PASTEL67 WHITE PASTEL
73 HIGH GLOSS WHITE73 HIGH GLOSS WHITE74 HIGH GLOSS ORANGE74 HIGH GLOSS ORANGE80 HIGH GLOSS LIME80 HIGH GLOSS LIME81 HIGH GLOSS BURGUNDY81 HIGH GLOSS BURGUNDY
Nollställ
404kr/mån

Se filmen - så funkar Wasa Kredits checkoutlösning för leasing

Så funkar leasing

  1. Leasing erbjuds företag på köp från 2 400 kr till 2 000 000 kr.
  2. Beställningen slutförs med BankID av bolagets firmatecknare i kassan. Är det fler firmatecknare som ska signera så fyller du i deras epost för att skicka en signeringslänk.
  3. Wasa Kredit äger utrustningen under leasingperioden, ert företag har nyttjanderätt. Månadskostnaden är fullt avdragsgill och ni behöver inte göra avskrivningar på utrustningen. Efter periodens slut övergår ägandet till ert företag för det förutbestämda restvärdet.

Räkneexempel för varukorg 17 990.00 kr

404 kr per månad i 48 månader. Restvärde 1 799 kr. Uppläggningsavgift 550 kr.

Bli uppringdMejla oss

Beskrivning

Vår receptionsdisk ”Foro” finns i 2 olika utföranden. Information om dessa modeller finner ni i den tekniska beskrivningen (ladda ned den i PDF format här).

Priser på alla modeller hittar ni ovan genom att välja en specifik modell (ex. LF10). Tveka inte på att kontakta vår kundtjänst om ni har några frågor eller behöver hjälp.

Inspirerat av Cubism är formen konstruerad av rektanglar som både lever upp till ett estetiskt syfte och funktionalitet. De varierande storlekarna bland elementen gör det möjligt för gäster att stå eller sitta vilket även är smidigt för personer med funktionsnedsättningar. En högre framsida skapar en komfortabel miljö för förvaring av dokument. Den glossiga ytan är en kontrast till den matta ytan på resten av enheten. Den universella stilsättningen hjälper Foro att passa ihop med olika typer av interiörer: från skönhetssalonger till juridiska kontor.

Bildsamling3D DWG3D 3dsKatalogTeknisk beskrivning

Recensioner (1)

1 review for Foro – Receptionsdisk

Skriv en recension

Frågor och svar

Det finns inga frågor och svar registrerade för denna produkt ännu, bli den första med att ställa en fråga.

Ställ en fråga!

Skicka mig ett meddelande via e-post när denna fråga fått ett svar.
  • Kontakta oss

    Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

    Ett urval av våra kunder