Drive – Höj- och sänkbart skrivbord

Leverans: 14-24 arbetsdagar Tillfälligt slut (visa andra alternativ) Artikelnr: MDD-DRIVE

Denna produktgrupp är väldigt anpassningsbar. Därför ber vi er att komma i kontakt med oss för ett prisförslag.

Bli uppringdMejla oss

   Beskrivning

   Yan-drive är ett elektriskt höjdreglerat skrivbord som möjliggör anpassade stående och sittande positioner och som är en fantastisk ergonomisk lösning. Den elektriska höjdregleringen, som sitter under arbetsytan, förenklar ändring av positioner beroende på det aktuella behovet. Att ändra position under långa arbetspass ökar effektiviteten, produktiviteten och hälsan. För att skapa intima klimat kan akustiska paneler installeras på DRIVE. Det finns två typer av akustiska paneler som passar perfekt både horisontellt och vertikalt på arbetsytan. DRIVE-bänkarna ger möjligheten till att snabbt och enkelt justera efter individuella behov utan att kompromissa på funktionaliteten eller ytan. Varje arbetsbänk har sin egen individuella mekanism som fungerar fristående. DRIVE-bänkarna kan utrustas med tygpaneler för att dela upp arbetsytan för ökad integritet. Att dela upp arbetsytan påverkar på inget sätt tillgängligheten till det horisontella kabelsystemet som sitter under arbetsytan.

   Ogi-drive främjar en mer hälsomedveten arbetsmiljö och gör det möjligt för användaren att justera arbetsytan till en nivå som är smidig antingen stående eller sittande.

   Bildsamling3D DWG3D 3dsKatalogTeknisk beskrivning

   Nedladdningsbara PDF

   Om leverantören MDD

   .mdd grundades 1993 av Jarosław Dąbrowski och Zbigniew Mattya. Marknadsundersökningar pekade dem i riktning mot kontorsmöbler. Företaget bygger på innovation och tekniska lösningar, vilket innebär att alla produktkomponenter har tillverkats i egen fabrik redan från början. Huvudkontoret ligger i Sępólno Krajeńskie, i nordvästra Polen. Det är av yttersta vikt för .mdd att investera i teknik och högkvalitativa maskiner för sin toppmoderna fabrik om 31 000 m².

   .mdd är kända för sin överlägsna kvalitet och design. Varumärket har fantastiska kollektioner av kontorsmöbler och receptioner. Det stora utbudet av produkter gör .mdd till en av de största polska tillverkarna av kontorsmöbler. Möblerna har nått bland annat Vita huset, Louvren i Paris, John F. Kennedy Presidential Library och Museum i Boston.

   Recensioner (0)

   Recensioner

   Det finns inga recensioner om denna produkt ännu, bli den första med att recensera!

   Bli den första som recenserar “Drive – Höj- och sänkbart skrivbord”

   Frågor och svar

   Det finns inga frågor och svar registrerade för denna produkt ännu, bli den första med att ställa en fråga.

   Ställ en fråga!

   Skicka mig ett meddelande via e-post när denna fråga fått ett svar.
  • Kontakta oss

   Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

   Ett urval av våra kunder