Multifunktionellt förvaringsset

Artikelnr: MDD-STORAGES-AND-PEDESTALS

Denna produktgrupp finns i väldigt många utföranden, vi ber er därför att ta kontakt med vår kundtjänst för prisinformation.

Bli uppringd Begär offert

    Bli uppringd

    En kundtjänstmedarbetare kommer ringa dig och besvara dina produktfrågor.

    Vi strävar efter att kontakta er så snabbt som möjligt och gör sammanlagt två uppringningsförsök vid olika tidpunkter.

      Begär offert

      Vi återkommer till er med en offert inom kort.

      Beskrivning

      Förvaring och piedestaler

      BASIC är ett optimalt och ergonomiskt system med skåp och hyllor, med ett skrov i 3 olika färger: aluminium, vit och antracit. Skåpen finns i bredden 800 mm och i tre OH-höjder. Serien kompletteras med speciella skåp som garderober, ett tambourskåp och ett printerbord. Genom att lägga till genomskinliga eller frostade glasdörrar kan man även bygga displayskåp. En enkel konstruktion och klassisk design gör det möjligt att kombinera den här möbeln med andra system. BASIC piedestaler kan vara mobila eller fasta. Piedestalens skrov är gjort av MFC som finns i tre färger: aluminium, vit eller antracit. Den översta lådan innehåller ett borttagbart pennställ för kontorsmaterial. Bland de fasta piedestalerna erbjuder vi piedestaler för att förlänga skrivbordsytan med eller utan överhängande topp.

      STANDARD förvaringsskåp representerar en grupp multifunktionella förvaringsskåp med olika funktionsområden. Den modulära uppsättningen och ett brett utbud av ytor gör det möjligt att tillämpa förvaringsenheterna till olika platser och funktioner. STANDARD-serien inkluderar förvaringslösningar som har övre delar med öppna framsidor, svängdörrar, tambourdörrar, skjutdörrar eller glasdörrar. Om du behöver förvara stora mängder dokument rekommenderar vi skåp med metallhyllor eller upphängda arkivlösningar. STANDARD-serien har även skåp designade för att arrangera personliga arbetsplatser och mobila skåp som enkelt kan omarrangeras baserat på interiörens aktuella behov. Skåpens baksidor är gjorda av MFC och är av samma färg som resten av skrovet, vilket gör det möjligt för skåpen att fungera som skiljeväggar mellan arbetsytor.

      PRO-serien är den högkvalitativa lösningen som erbjuder obegränsade möjligheter att arrangera kontorsutrymmet. Skåpens design och materialen som används gör det möjligt att skapa behagliga och funktionella ytor. Förvaringsskåpen finns i fem bredder oh fyra OH-höjder. Ett brett utbud av färgpaletter och möjligheten att skapa olika färgkombinationer ger en förträfflig frihet vid inredningen. Alla modellerna kan dessutom utrustas med metallbaser och extra breda gångjärn för ökad styrka och för att förenkla dagligt bruk.

      GLOSS förvaringsenheter representerar ett utbud av skåp med extra glansig HPL-laminerade ytor på framsidan. Det finns tio olika färger att välja mellan från lågmäld grå och grafit, till stark grön och rosa. Skrovet kan vara svart, aluminium, vitt eller antracit. Ett sådant färgutbud gör det möjligt att kombinera skåpen med andra komponenter ur PRO och STANDARD-serien. Skåpsluckorna är utrustade med patentlås och ett trycköppningssystem.

      Bildsamling3D DWG3D 3dsKatalogTeknisk beskrivning

      Nedladdningsbara PDF

      Om leverantören MDD

      .mdd grundades 1993 av Jarosław Dąbrowski och Zbigniew Mattya. Marknadsundersökningar pekade dem i riktning mot kontorsmöbler. Företaget bygger på innovation och tekniska lösningar, vilket innebär att alla produktkomponenter har tillverkats i egen fabrik redan från början. Huvudkontoret ligger i Sępólno Krajeńskie, i nordvästra Polen. Det är av yttersta vikt för .mdd att investera i teknik och högkvalitativa maskiner för sin toppmoderna fabrik om 31 000 m².

      .mdd är kända för sin överlägsna kvalitet och design. Varumärket har fantastiska kollektioner av kontorsmöbler och receptioner. Det stora utbudet av produkter gör .mdd till en av de största polska tillverkarna av kontorsmöbler. Möblerna har nått bland annat Vita huset, Louvren i Paris, John F. Kennedy Presidential Library och Museum i Boston.

      Recensioner (0)

      Recensioner

      Det finns inga recensioner om denna produkt ännu, bli den första med att recensera!

      Bli den första som recenserar “Multifunktionellt förvaringsset”

      Frågor och svar

      Det finns inga frågor och svar registrerade för denna produkt ännu, bli den första med att ställa en fråga.

      Ställ en fråga!

      Skicka mig ett meddelande via e-post när denna fråga fått ett svar.
    • Kontakta oss

      Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

      Ett urval av våra kunder