Grace – Soffor, fåtöljer och bord

Leverans: 14-24 arbetsdagar Tillfälligt slut (visa andra alternativ) Artikelnr: MDD-GRACE

This product group is fully customizable, therefore we ask you to get in contact with us before we give you any pricing.

Bli uppringd Mejla oss

   Beskrivning

   German design awards nominee 2019must have 2018

   Möbelfamiljen Grace är skapad för att bemöta behoven i gemensamma ytor och inkluderar en soffa, en fåtölj och två olika bord. Tack vare kombinationen av utpräglade sittplatser och ett minimalistiskt ramverk får kollektionen en skulpturär karaktär. Med flera olika ytbeläggningar ger Grace-kollektionen ett brett spektrum av möjligheter. Just därför fungerar Grace-soffan inte bara bra i rymliga lobby-ytor i skyskrapor utan även i små hemmakontrosmiljöer. När de kombineras skapar soffan och borden ett lounge-område som hyser eleganta inslag. Noggrant utvalda sätesmaterial säkrar hög komfort. Med en slät och elegant design och genomtänkta proportioner behagar kollektionen alla sorters rum.


   Bildsamling
   3D DWG
   3D 3ds
   Katalog
   Teknisk beskrivning

   Om leverantören MDD

   .mdd grundades 1993 av Jarosław Dąbrowski och Zbigniew Mattya. Marknadsundersökningar pekade dem i riktning mot kontorsmöbler. Företaget bygger på innovation och tekniska lösningar, vilket innebär att alla produktkomponenter har tillverkats i egen fabrik redan från början. Huvudkontoret ligger i Sępólno Krajeńskie, i nordvästra Polen. Det är av yttersta vikt för .mdd att investera i teknik och högkvalitativa maskiner för sin toppmoderna fabrik om 31 000 m².

   .mdd är kända för sin överlägsna kvalitet och design. Varumärket har fantastiska kollektioner av kontorsmöbler och receptioner. Det stora utbudet av produkter gör .mdd till en av de största polska tillverkarna av kontorsmöbler. Möblerna har nått bland annat Vita huset, Louvren i Paris, John F. Kennedy Presidential Library och Museum i Boston.

   Recensioner (0)

   Recensioner

   Det finns inga recensioner om denna produkt ännu, bli den första med att recensera!

   Bli den första som recenserar “Grace – Soffor, fåtöljer och bord”

   Frågor och svar

   Det finns inga frågor och svar registrerade för denna produkt ännu, bli den första med att ställa en fråga.

   Ställ en fråga!

   Skicka mig ett meddelande via e-post när denna fråga fått ett svar.
  • Kontakta oss

   Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

   Ett urval av våra kunder