Hako – Tyst arbetsrum

Artikelnr: MDD-HAKO

Inspirerad av industriell arkitektur och förvaringsrum – de ljudtäta båsen Hako förbättrar akustiken i nutida kontorsmiljöer.

Denna produktgrupp finns i väldigt många utföranden, vi ber er därför att ta kontakt med vår kundtjänst för prisinformation.

Bli uppringd Begär offert

  Bli uppringd

  En kundtjänstmedarbetare kommer ringa dig och besvara dina produktfrågor.

  Vi strävar efter att kontakta er så snabbt som möjligt och gör sammanlagt två uppringningsförsök vid olika tidpunkter.

   Begär offert

   Vi återkommer till er med en offert inom kort.

   Beskrivning

   Inspirerad av industriell arkitektur och förvaringsrum – de ljudtäta båsen Hako förbättrar akustiken i nutida kontorsmiljöer. Ordet betyder låda på japanska och namnet är en referens till traditionella japanska rutnätsystem, och förtydligar det modulära strukturella utseendet. Utbudet av komponenter gör det möjligt att skapa multifunktionella arkitektoniska inslag: från privata poddar till mötesrum som kan hantera flera personer. Eftersom båsets botten är eliminerad finns en oslagbar mobilitet och öppenhet för personer med funktionsnedsättningar, kabeldragning förenklas och allt detta utan att kompromissa på stabiliteten. Arbetskomforten får en boost tack vare automatisk ljussättning och tystgående fläktar. Genom att dela upp kontorsytor utan att bygga permanenta väggar gör Hako det möjligt att säkra att möten förblir privata.

   finns från januari 2019
   BildsamlingKatalog

   Om leverantören MDD

   .mdd grundades 1993 av Jarosław Dąbrowski och Zbigniew Mattya. Marknadsundersökningar pekade dem i riktning mot kontorsmöbler. Företaget bygger på innovation och tekniska lösningar, vilket innebär att alla produktkomponenter har tillverkats i egen fabrik redan från början. Huvudkontoret ligger i Sępólno Krajeńskie, i nordvästra Polen. Det är av yttersta vikt för .mdd att investera i teknik och högkvalitativa maskiner för sin toppmoderna fabrik om 31 000 m².

   .mdd är kända för sin överlägsna kvalitet och design. Varumärket har fantastiska kollektioner av kontorsmöbler och receptioner. Det stora utbudet av produkter gör .mdd till en av de största polska tillverkarna av kontorsmöbler. Möblerna har nått bland annat Vita huset, Louvren i Paris, John F. Kennedy Presidential Library och Museum i Boston.

   Recensioner (0)

   Recensioner

   Det finns inga recensioner om denna produkt ännu, bli den första med att recensera!

   Bli den första som recenserar “Hako – Tyst arbetsrum”

   Frågor och svar

   Det finns inga frågor och svar registrerade för denna produkt ännu, bli den första med att ställa en fråga.

   Ställ en fråga!

   Skicka mig ett meddelande via e-post när denna fråga fått ett svar.
  • Kontakta oss

   Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

   Ett urval av våra kunder