Hana – Mobilt telefonrum

Artikelnr: MDD-HANA

Lågmälda och tysta zoner i krävande och högljudda miljöer – Hana akustiska poddar fungerar bra även i de mest dynamiska miljöerna.

Denna produktgrupp finns i väldigt många utföranden, vi ber er därför att ta kontakt med vår kundtjänst för prisinformation.

Bli uppringd Begär offert

  Bli uppringd

  En kundtjänstmedarbetare kommer ringa dig och besvara dina produktfrågor.

  Vi strävar efter att kontakta er så snabbt som möjligt och gör sammanlagt två uppringningsförsök vid olika tidpunkter.

   Begär offert

   Vi återkommer till er med en offert inom kort.

   Beskrivning

   Lågmälda och tysta zoner i krävande och högljudda miljöer – Hana akustiska poddar fungerar bra även i de mest dynamiska miljöerna. Deras modulära struktur och ergonomiska telefonkioskform erbjuder ett brett utbud av möjliga uppsättningar som bemöter olika behov – en plats för telefonsamtal eller individuellt arbetsfokus. Det här upplägget kan enkelt modifieras. Inspirerat av triangulära blomblad kompletterar den karaktäristiska formen ett kontemporärt kontor som förtydligar interiördesignen och ökar de anställdas kreativitet. Med automatisk ljussättning, tystlåtna fläktar och ett transparant tak som säkrar att ljus strålar in ovanifrån ger Hana-båsen användaren en komfortabel miljö. Ljudabsorberande material som används på insidan så väl som de yttre väggarna förbättrar inte bara akustiken i själva podden utan även i hela kontorsmiljön.

   finns från januari 2019
   BildsamlingKatalog

   Om leverantören MDD

   .mdd grundades 1993 av Jarosław Dąbrowski och Zbigniew Mattya. Marknadsundersökningar pekade dem i riktning mot kontorsmöbler. Företaget bygger på innovation och tekniska lösningar, vilket innebär att alla produktkomponenter har tillverkats i egen fabrik redan från början. Huvudkontoret ligger i Sępólno Krajeńskie, i nordvästra Polen. Det är av yttersta vikt för .mdd att investera i teknik och högkvalitativa maskiner för sin toppmoderna fabrik om 31 000 m².

   .mdd är kända för sin överlägsna kvalitet och design. Varumärket har fantastiska kollektioner av kontorsmöbler och receptioner. Det stora utbudet av produkter gör .mdd till en av de största polska tillverkarna av kontorsmöbler. Möblerna har nått bland annat Vita huset, Louvren i Paris, John F. Kennedy Presidential Library och Museum i Boston.

   Recensioner (0)

   Recensioner

   Det finns inga recensioner om denna produkt ännu, bli den första med att recensera!

   Bli den första som recenserar “Hana – Mobilt telefonrum”

   Frågor och svar

   Det finns inga frågor och svar registrerade för denna produkt ännu, bli den första med att ställa en fråga.

   Ställ en fråga!

   Skicka mig ett meddelande via e-post när denna fråga fått ett svar.
  • Kontakta oss

   Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

   Ett urval av våra kunder