Kaiva – Soffsystem

En karaktäristisk form och modulär struktur – Kaiva är ett mjukt möbelsystem som gör det möjligt för användaren att skapa sin egen kollektion.

Leverans: 14-24 arbetsdagar 14-24 arbetsdagar Tillfälligt slut (visa andra alternativ) Artikelnr: MDD-KAIVA

Denna produktgrupp finns i väldigt många utföranden, vi ber er därför att ta kontakt med vår kundtjänst för prisinformation.

Bli uppringd Mejla oss

   Beskrivning

   En karaktäristisk form och modulär struktur – Kaiva är ett mjukt möbelsystem som gör det möjligt för användaren att skapa sin egen kollektion. Serien inspirerades av en bild på staplade stenar. Enligt konceptet är olika konfigurationer baserade på bara några få element som fritt kan kombineras och modifieras. Eftersom namnet betyder konvertering på japanska kan Kaiva fungera som både en plats för samarbete och informella möten så väl som en yta för individuellt arbetsfokus. Med en mjuk form, beröringsvänligt material och stora färgpaletter introducerar den en positiv atmosfär på arbetsplatsen. Den här serien kan användas i kontorsmiljöer, på hotell, i väntsalar och på offentliga platser.

   finns från januari 2019

   Bildsamling

   Om leverantören MDD

   .mdd grundades 1993 av Jarosław Dąbrowski och Zbigniew Mattya. Marknadsundersökningar pekade dem i riktning mot kontorsmöbler. Företaget bygger på innovation och tekniska lösningar, vilket innebär att alla produktkomponenter har tillverkats i egen fabrik redan från början. Huvudkontoret ligger i Sępólno Krajeńskie, i nordvästra Polen. Det är av yttersta vikt för .mdd att investera i teknik och högkvalitativa maskiner för sin toppmoderna fabrik om 31 000 m².

   .mdd är kända för sin överlägsna kvalitet och design. Varumärket har fantastiska kollektioner av kontorsmöbler och receptioner. Det stora utbudet av produkter gör .mdd till en av de största polska tillverkarna av kontorsmöbler. Möblerna har nått bland annat Vita huset, Louvren i Paris, John F. Kennedy Presidential Library och Museum i Boston.

   Recensioner (0)

   Recensioner

   Det finns inga recensioner om denna produkt ännu, bli den första med att recensera!

   Bli den första som recenserar “Kaiva – Soffsystem”

   Frågor och svar

   Det finns inga frågor och svar registrerade för denna produkt ännu, bli den första med att ställa en fråga.

   Ställ en fråga!

   Skicka mig ett meddelande via e-post när denna fråga fått ett svar.
  • Kontakta oss

   Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

   Ett urval av våra kunder