Gravity – Skrivbord

Den trotsar gravitationen men är samtidigt stabil och komfortabel – kollektionen Gravity tar idén bakom ett exekutivt skrivbord till en helt ny nivå.

Leverans: 14-24 arbetsdagar Tillfälligt slut (visa andra alternativ) Artikelnr: MDD-GRAVITY

Denna produktgrupp är väldigt anpassningsbar. Därför ber vi er att komma i kontakt med oss för ett prisförslag.

Bli uppringdMejla oss

   Beskrivning

   Den trotsar gravitationen men är samtidigt stabil och komfortabel – kollektionen Gravity tar idén bakom ett exekutivt skrivbord till en helt ny nivå. Inspirerad av essensen bakom modern arkitektur är den minimalistiska formgivningen av Gravity-kollektionen helt integrerad med teknologi. Med en stor arbetsyta som stöds på ett ben och en osynlig struktur påminner den om en svävande yta. Elektrisk höjdreglering säkrar en ergonomisk arbetsyta och ett smidigt byte av arbetsposition från sittande till stående. Konferensbord, kaffebord, hyllenhet och modulära förvaringsenheter som alla kan justeras i höjden kompletterar Gravity-serien. Det är en frimodig propositionsdesign med samtida ledare i åtanke.

   finns från januari 2019

   Bildsamling

   Om leverantören MDD

   .mdd grundades 1993 av Jarosław Dąbrowski och Zbigniew Mattya. Marknadsundersökningar pekade dem i riktning mot kontorsmöbler. Företaget bygger på innovation och tekniska lösningar, vilket innebär att alla produktkomponenter har tillverkats i egen fabrik redan från början. Huvudkontoret ligger i Sępólno Krajeńskie, i nordvästra Polen. Det är av yttersta vikt för .mdd att investera i teknik och högkvalitativa maskiner för sin toppmoderna fabrik om 31 000 m².

   .mdd är kända för sin överlägsna kvalitet och design. Varumärket har fantastiska kollektioner av kontorsmöbler och receptioner. Det stora utbudet av produkter gör .mdd till en av de största polska tillverkarna av kontorsmöbler. Möblerna har nått bland annat Vita huset, Louvren i Paris, John F. Kennedy Presidential Library och Museum i Boston.

   Recensioner (0)

   Recensioner

   Det finns inga recensioner om denna produkt ännu, bli den första med att recensera!

   Bli den första som recenserar “Gravity – Skrivbord”

   Frågor och svar

   Det finns inga frågor och svar registrerade för denna produkt ännu, bli den första med att ställa en fråga.

   Ställ en fråga!

   Skicka mig ett meddelande via e-post när denna fråga fått ett svar.
  • Kontakta oss

   Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

   Ett urval av våra kunder