Episiotomi och sutursträning

Episiotomi och sutursträningsredskapet ger en realistisk hjälp med att träna upp hantering av och att sy ihop vaginala skador efter vaginal födsel.

Leverans: 4-9 arbetsdagar Artikelnr: 1019639
3 290 kr Exkl. moms
(4 113 kr inkl. moms)
74kr/mån

Se filmen - så funkar Wasa Kredits checkoutlösning för leasing

Så funkar leasing

 1. Leasing erbjuds företag på köp från 2 400 kr till 2 000 000 kr.
 2. Beställningen slutförs med BankID av bolagets firmatecknare i kassan. Är det fler firmatecknare som ska signera så fyller du i deras epost för att skicka en signeringslänk.
 3. Wasa Kredit äger utrustningen under leasingperioden, ert företag har nyttjanderätt. Månadskostnaden är fullt avdragsgill och ni behöver inte göra avskrivningar på utrustningen. Efter periodens slut övergår ägandet till ert företag för det förutbestämda restvärdet.

Räkneexempel för varukorg 3 290.00 kr

74 kr per månad i 48 månader. Restvärde 329 kr. Uppläggningsavgift 550 kr.

Bli uppringdMejla oss

   Beskrivning

   Obstetrisk simulering för att förbättra kliniska färdigheter: Sjukvårdspersonal (barnmorskor och läkare) bör kontinuerligt utbildas för att diagnostisera och ta hand om skador vid födsel. Med det här övningsredskapet kan följande födselskador demonstreras och övas på:

   • Episiotomi, till exempel:
   • Median-episiotomi
   • Mediolateral-episiotomi
   • Lateral-episiotomi
   • Vaginala sår
   • Labiala sår

   För att behandlingen och stygnen som används för att sy ihop dessa sår ska bli så realistisk som möjligt kan följande muskelstrukturer kännas på och sys:

   • M. sphincter ani externus (yttre analfinktermuskel)
   • M. transversus perinei superficialis (ytlig tvärgående perinealmuskel)
   • M. bulbospongiosus (bulbospongiosusmuskel)

   Muskel- och hudlager kan sys separat.

   Varje sår kan sys flera gånger; genom att upprepa processen kan sjukvårdspersonalen och eleverna lära sig om professionell hantering av sår. Stygntekniken kan noteras och utvärderas av utbildningspersonalen så att eleverna blir bättre, varefter eleverna kan öva igen så snart stygnen har tagits bort. Materialet som används för simuleringen av vävnader känns realistiskt och är enkelt att hålla rent. Den kompletta utrustningen tar inte upp mycket plats när den inte är i bruk. Det justerbara fästet för simulerad vävnad står stabilt på bordet utan att glida. Insidan kan tas ut ur hållaren och sedan arbetas på medan den ligger på bordet. Denna prisvärda produkt kan köpas individuellt eller i paket om 5 produkter i vår butik.

   Medföljer:

   • Silikoninsida
   • Bas
   • Fäste

   Latexfritt, silikonbaserat material

   Om leverantören 3B Scientific

   3B Scientific grundades 1948 i Hamburg, Tyskland och har blivit en av världens ledande tillverkare av medicinska och vetenskapliga utbildningslösningar. Sortimentet täcker ett komplett och omfattande utbud av utrustning för simulering och kompetensutbildning, anatomi, hälso- och sjukvård och patientutbildning och uppdateras kontinuerligt med nya produkter och innovationer.

   Varumärket 3B Scientific® är representerad i över 120 länder världen över och står för bästa kvalitet, bästa värde och bästa service. 3B Scientifics uppdrag är att främja sjukvården och genom kvalitet, bredd och global räckvidd för relevanta utbildnings- och simuleringsprodukter.

   Recensioner (0)

   Recensioner

   Det finns inga recensioner om denna produkt ännu, bli den första med att recensera!

   Bli den första som recenserar “Episiotomi och sutursträning”

   Frågor och svar

   Det finns inga frågor och svar registrerade för denna produkt ännu, bli den första med att ställa en fråga.

   Ställ en fråga!

   Skicka mig ett meddelande via e-post när denna fråga fått ett svar.
  • Kontakta oss

   Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

   Ett urval av våra kunder