Intravenös och intradermal injektionsimulator – Kit

Life/form® Venpunktur och Injektionsträningsarmar är enkla att använda och är ett perfekt sätt att lära ut venpunktion och injektionstekniker på, inklusive IV och att introducera “Over the Needle IV”-katetrar.

Leverans: 4-9 arbetsdagar Artikelnr: 1018083
11,690 kr Exkl. moms
(14,613 kr inkl. moms)
263kr/mån

Se filmen - så funkar Wasa Kredits checkoutlösning för leasing

Så funkar leasing

  1. Leasing erbjuds företag på köp från 2 400 kr till 2 000 000 kr.
  2. Beställningen slutförs med BankID av bolagets firmatecknare i kassan. Är det fler firmatecknare som ska signera så fyller du i deras epost för att skicka en signeringslänk.
  3. Wasa Kredit äger utrustningen under leasingperioden, ert företag har nyttjanderätt. Månadskostnaden är fullt avdragsgill och ni behöver inte göra avskrivningar på utrustningen. Efter periodens slut övergår ägandet till ert företag för det förutbestämda restvärdet.

Räkneexempel för varukorg 11 690.00 kr

263 kr per månad i 48 månader. Restvärde 1 169 kr. Uppläggningsavgift 550 kr.

Bli uppringdMejla oss

Beskrivning

Träningsarmar är ett perfekt verktyg för att undervisa i venpunktion och injektionstekniker, inklusive intravenöst och att introducera “Over the Needle IV”-katetrar. Simulatorn innebär att du aldrig mer behöver hitta frivilliga och hjälper till att undvika patientskador och ansvar när eleverna lär sig processen.

– Realistisk Flashback
– Utbytbar hud
– Intramuskulärt Injektionsområde komplett med fingeravtryck

Realism sitter i detaljerna – hela vägen till fingeravtrycken. Men viktigast av allt är den realistiska känslan när nålen penetrerar huden av vinyl och venerna av latex. Huden rullar du trycker in nålen och ett karaktäristiskt “pop” kan kännas när nålen penetrerar venen. Venerna nås via underarmen och på handens baksida vilket gör det möjligt att träna på venpunktion på alla vanliga platser.

Att träna på intramuskulära injektioner är precis lika realistiskt. En skumdyna simulerar muskelvävnad och gränserna identifieras av naturliga benliknande strukturer. Life/form® Venipuncture and Injection Arms är skapta med utbytbar hud och vener. Komplett utbyteshud finns och är enkel att använda. För att förlänga varje huds/veners levnadstid finns även ett aerosoltätningsmedel för att försegla punkteringar och förebygga läckage.

Inkluderar en Life/form® arm med hud, 22-kalibernål, butterfly-set, infusions-set, 3 cc-nål, 12 cc-nål, en halvliter Life/form® blod, vätskepåsar, användarmanual och en bärväska. Vätskehållare ej inkluderad. Storlek: 35″ x 12″ x 6″.

OBS: Använd endast Life/form® Replacements. Använd inte konventionell latex då detta kan leda till att simulatorn slutar fungera.

Recensioner (0)

Recensioner

Det finns inga recensioner om denna produkt ännu, bli den första med att recensera!

Bli den första som recenserar “Intravenös och intradermal injektionsimulator – Kit”

Frågor och svar

Det finns inga frågor och svar registrerade för denna produkt ännu, bli den första med att ställa en fråga.

Ställ en fråga!

Skicka mig ett meddelande via e-post när denna fråga fått ett svar.
  • Kontakta oss

    Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

    Ett urval av våra kunder