Elektrisk Rullstol A3 – Hopfällbar – Går att rulla manuellt

Rea!
4.6 out of 5 based on 10 customer ratings
(4.6)
Läs recensioner

Vår mest populära rullstol som är både elektrisk och manuell. Lätt att använda och hopfällbar för enkel transport i bilen. 360 graders styrning, 22 tums hjul bak, stark motor m.m. Denna elrullstol lämpar sig för de flesta och fungerar lika bra ute som inne.

Leverans: 1-3 arbetsdagar Artikelnr: COF-A3
9,990 kr 8,990 kr Exkl. moms
(11,238 kr inkl. moms)

Tillbehör

202kr/mån

Se filmen - så funkar Wasa Kredits checkoutlösning för leasing

Så funkar leasing

 1. Leasing erbjuds företag på köp från 2 400 kr till 2 000 000 kr.
 2. Beställningen slutförs med BankID av bolagets firmatecknare i kassan. Är det fler firmatecknare som ska signera så fyller du i deras epost för att skicka en signeringslänk.
 3. Wasa Kredit äger utrustningen under leasingperioden, ert företag har nyttjanderätt. Månadskostnaden är fullt avdragsgill och ni behöver inte göra avskrivningar på utrustningen. Efter periodens slut övergår ägandet till ert företag för det förutbestämda restvärdet.

Räkneexempel för varukorg 8 990.00 kr

202 kr per månad i 48 månader. Restvärde 899 kr. Uppläggningsavgift 550 kr.

Bli uppringdMejla oss

Beskrivning

Att investera i en eldriven rullstol kan vara en svår uppgift. Det gäller att hitta en modell som passar en och som är till rätt pris. Här har vi tagit fram en modell som lämpar sig för de flesta och som inte kostar en förmögenhet.

A3 är en ny elrullstol som är ett nöje att köra och enkel att använda/underhålla. Rullstolen styrs med hjälp av en styrspak som kan gå i alla riktningar (höger, vänster, bak, fram). Du kan även vända på samma plats utan problem. Räckvidden på upp till 20 km per laddning är en av de egenskaper som gör att denna modell passar perfekt för daglig användning. A3 är damm- och vattenresistent. Om batteriet laddas ur kan den frikopplas om till en manuell rullstol (genom att enkelt vrida på de röda knapparna som finns placerade på utsidan i mitten av de bakre hjulen).

FÖRDELAR

 1. Stark ram – ungefär dubbelt så stark som de flesta vanliga rullstolarna på marknaden.
 2. Backljud (varnar fotgängare bakom en)
 3. Hjul som motverkar tippning bakåt i exempelvis uppförsbackar.
 4. Intelligenta elektromagnetiska bromsar, 360 graders vändningsradie, går att manövrera med ett finger
 5. Justerbart säkerhetsbälte
 6. Byt mellan manuellt och elektriskt läge enkelt genom att snurra på de röda knapparna som sitter på utsidan av bakre hjulen.
 7. Tjocka och antiskak-hjul bak för bekvämare körning på guppiga och grusiga vägar.
 8. Enkel att sätta sig i, fällbara armstöd på båda sidorna.
 9. 1-stegs hopfällning för enkelhet och smidighet.
 10. Starka motorer (2 x 250W) och lång räckvidd (upp till 15 km, max 6 km/h).
 11. 5 ställbara hastigheter för bättre kontroll.
 12. Vatten- och dammresistent.
 13. 2 års garanti.

Modellen tillhör en ny generation elrullstolar med fokus på enkelhet och smidighet, hopfälld är den cirka 60% mindre i volym och får enkelt plats i vanliga kombibilar (Mått hopfälld: h:73 x b:48 x d:80 cm). Vi på Swemed samarbetar med ledande tillverkare som har utvecklat denna modell specifikt för användning i Sverige.

A3 är vår mest populära hopfällbara elrullstol med unika egenskaper och självklart CE-märkt, klicka här för att se våra övriga rullstolar.

Denna modell går eventuellt att anpassa med viss begränsning. Ni är välkomna att kontakta oss för mer information om A3.

Funktioner
Modell Elektrisk rullstol A3 – Elrullstol hopfällbar
Vikt med batteri 30,6 kg
Hastighet 6 km/h
Räckvidd 15 – 30 km
Motorer 2 st
Motoreffekt 250W x 2 (500W totalt)
Batteri 24 V / 12 Ah
Batterityp Litium
Watt-timmar 288 Wh
Batterivikt 3 kg
Laddningstid 6-8 timmar
Vändradie 360 grader
Hjul 22″ bak och 8″ fram
Sitthöjd 50 cm
Sittbredd 44 cm
Sittdjup 44 cm
Brukarvikt 120 kg
Joystick “Rocker”
Dyna Slitstark och tvättbar Oxford-textil som andas. Anti decubitus.
Armstöd Fällbara
Mått H:94 x B:68 x D:108 cm
Mått hopfälld H:79 x B:45 x D:80 cm
Garanti 2 år

A3 – Skapad för alla, oavsett ålder och styrka. Med A3, som har det senaste inom teknik och användarvänlighet för eldrivna rullstolar, kan vi nu erbjuda ökad frihet och mobilitet. Dubbla motorer (250W st) samt dubbla batterier för daglig användning. Ni har kontroll över hastigheten genom 5 ställbara program (max 6 km/h). Tippskyddet ser till att ni aldrig kan tippa bakåt och är i första hand säkra när ni sitter i stolen. Däcken är anpassade för bekvämlighet på vägar som är guppiga och grusiga. Bromsarna är elektromagnetiska vilket innebär säker inbromsning samt att de är underhållningsfria. Hela rullstolsramen är härdad för ökad stabilitet och hållbarhet. A3 fälls ihop i 1-steg med en hand, det tar bara några sekunder! A3 erbjuder ett helt nytt sätt att kombinera en manuell rullstol med elmotorer för bästa upplevelsen.

Vid köp ingår en manual med mycket tydliga instruktioner på svenska och även bildbeskrivningar. Dynorna är avtagbara och i textil som enkelt kan tvättas. Alla dessa smarta egenskaper gör denna modell till en mycket prisvärd rullstol som passar de flesta.

En uppfälld A3 har måtten 108 x 68 x 94 cm vilket motsvarar cirka 0,69 kubikmeter. Väl ihopfälld är måtten istället 73 x 48 x 80 cm vilket motsvarar cirka 0,28 kubikmeter med en vikt på dryga 30 kg, perfekt låg vikt kompakt utförande. Det betyder att den tar runt 59% mindre plats när den är i ett hopfällt läge. Perfekt att ha med i bilen eller på bussen, dessutom tar den inte mycket plats hemma. Den, förhållandevis, exceptionellt låga vikten gör att denna modell skiljer sig från en traditionell elrullstol.

Viktigt att tänka på är att den totala bredden för rullstolen är 68 cm vilket betyder att era dörrar behöver vara bredare än så för att ni ska kunna köra runt fritt hemma. A3 kan köras med ett finger utan problem, det gör att den även passar för svaga användare med kanske neuromuskulära problem.

Är du osäker på om denna modell passar dig? Kontakta oss här för personlig hjälp.

Recensioner (10)

10 reviews for Elektrisk Rullstol A3 – Hopfällbar – Går att rulla manuellt

Skriv en recension

Frågor och svar (19)

 1. Svar från SWEMED Hej Åke, Det stämmer! Denna elrullstol klarar av tuffare terräng såsom gräs och grus. Team Swemed.
 2. Svar från SWEMED

  Hej Nils-Åke,
  Vi har tyvärr ingen fysisk butik. Swemed är en renodlad webshop. 
  Team Swemed

 3. Svar från SWEMED

  Hej Sven,
  Följande instruktioner gäller: Input voltage: AC 220V (110V) ±10% - 50-60HZ.
  Team Swemed

 4. Svar från SWEMED

  Hej! Den "stora" joysticken kan endast flyttas mellan höger och vänster armstöd.

  Vill man kunna styra via handtagen bak (kallas vårdarstyrning), kan man köpa till ett tillbehör direkt här på produktsidan. Det är en liten joystick som fästes på handtaget bak och kan då styras av en ackompanjerad person. Du hittar tillbehörsrutan direkt under priset.

  Så här ser då styrningen ut.

  Hälsningar,
  Team Swemed

 5. Svar från SWEMED

  Hej,

  Ja det kan man göra utan problem. Man behöver dock ett dokument som intygar att batteriet är godkänt för flyg. Det kan du få utav oss.

  Hör av dig ifall det blir aktuellt.

  Vänligen,

  Team Swemed

 6. Svar från SWEMED

  Visst går det. Joysticken kan enkelt monteras på höger eller vänster sida, inga verktyg behövs.

  Hälsningar,
  Oscar Ö.
  Swemed

 7. Svar från SWEMED Hej! Ja, självklart kan man köpa ett nytt batteri hos oss. Om ditt batteri skulle gå sönder så rekommenderar jag att du kontaktar oss så hjälper vi dig. m.v.h, Oscar Ö
 8. Svar från SWEMED

  Batterierna är godkända enligt UN38.3.
  Mer om vilka kriterier som uppfylls kan man läsa om på Förenade Nationernas officiella hemsida HÄR.

  M.v.h.
  Oscar
  Swemed

 9. Svar från SWEMED Hej, Nej, tyvärr. Vi kan endast skicka inom Europa. m.v.h, Oscar Ö
 10. Svar från SWEMED A3:an är utrustad med luftfyllda däck bak (22 tum). Tack vare däcken är det väldigt bekvämt när man kör på ojämna ytor så som grus, gräs, kullerstenar osv. En annan viktig del att kolla efter när man vill köra på ojämna ytor är motorerna effekt, de bör vara rätt starka. A3:an har två motorer som tillsammans generar 500 W i effekt vilket är väldigt mycket så det är inga konstigheter att köra på sådana ojämna ytor med denna modell. M.v.h. Oscar Ö Swemed
 11. Svar från SWEMED Hjälp får man genom att ringa/mejla in till vår kundtjänst på 08-656 00 77 / [email protected] Det ingår 2 års garanti. Vi ser till att er rullstol blir reparerad på smidigaste och snabbaste möjliga sätt. Man får även hjälp av oss efter garantitiden, men då blir man debiterad för eventuella reparationer/reservdelar. M.v.h. Oscar
 12. Svar från SWEMED Vikten 45 kg är inklusive batteriet. Batteriet väger ca 10 kg, så totalvikt för rullstolen UTAN batteri är ungefär 35 kg. m.v.h, Oscar Swemed
 13. Svar från SWEMED Denna stol går endast att beställa via swemed.se. Leverans sker fram till dörren. Vi har inget avtal på denna modell med någon form av hjälpmedelscentral i Sverige idag. m.v.h, Oscar Swemed
 14. Svar från SWEMED

  Utöver de tillbehör som medföljer finns tyvärr inget "extra" att köpa till denna modell. Ett alternativ är att försöka hitta universalprodukter som kan passa.

  m.v.h,

  Oscar
  Swemed

 15. Svar från SWEMED

  Utöver de tillbehör som medföljer finns tyvärr inget "extra" att köpa till denna modell. Ett alternativ är att försöka hitta universalprodukter som kan passa.

  m.v.h,

  Oscar
  Swemed

 16. Svar från SWEMED Hej Carin, Det går inte att flytta på joysticken om man beställer rullstolen som den är. Men det går att specialbeställa en med joystick baktill. Leveranstiden blir dock längre än normalt vid specialbeställningar. Kontakta oss för vidare hjälp. m.v.h, Oscar Sjögren
 17. Svar från SWEMED

  Hej,

  Det primära syftet med vårdarhandtagen är till för att hjälpa till vid enkel förflyttning i trånga utrymmen eller inomhus. Annars är rullstolen utrustad med elektromagnetiska bromsar som är väldigt effektiva och säkra när man kör den på el.

  m.v.h,

  Oscar Sjögren
  Swemed

 18. Svar från SWEMED

  Hej,

  Man behöver lyfta ur batteriet innan man fäller ihop rullstolen. Det gör man enkelt genom att koppla ur en kabel.

  m.v.h,
  Oscar Sjögren
  Swemed

 19. Svar från SWEMED

  Hej,

  Ja, det ingår en manual på Svenska.

  Mvh Oscar,
  Swemed.se

Ställ en fråga!

Skicka mig ett meddelande via e-post när denna fråga fått ett svar.
 • Kontakta oss

  Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

  Ett urval av våra kunder