Evakueringsstol för trappor

SKID-serien med evakueringsstolar för transport i nedgående trappor.

Leverans: 8-22 arbetsdagar Artikelnr:
Från: 11,190 kr Exkl. moms
11190
kr
inkl. moms
Nollställ

Bli uppringdMejla oss

Beskrivning

Instruktionsmanual

Den mest relevanta tekniska/estetiska funktionen i denna enhet är de passiva bandhjulen som enkelt glider ner för trappor med en ökad säkerhetsnivå. Noggrann granskning av hela stolen visar ett säte som har studerats och valts ut med omsorg; estetisk i sin konceptuellt fria utformning. Blandningen av tekniska krav ger den en aggressiv stil, exempelvis i den slingriga konformationen av den svetsade ramen, eller den tydliga originaliteten i säteshållningen. Brådmogenheten i estetiken är understruken av distributionen av vinklarna, ryggstödet som kan lutas teleskopiskt, det justerbara nackstödet och handtagen för transport som även kan tas bort från själva stolen. Innovativ design och maximal säkerhet vid användning gör Skid-serien till en absolut självklarhet inom evakuering och transport.

SKID-OK – Lättviktig evakueringsstol
Den mest kompakta och tekniskt avancerade evakueringsstolen från Spencer, Skid-Ok, når hög kvalitetsstandar genom användningen av innovativa material och komponenter som ger en lätt vikt och enkel manövrerbarhet. Stolen kan skötas utan kompromiss i alla driftsscenarion. Den har en aluminiumram, svetsad och polerad samt, och ett justerbart säte som är förstärkt med SPEN-TEX. Det innovativa självbromsningssystemet gör så att operatören har perfekt kontroll under transport ner för trappor. Stolen Skid-Ok levereras med två remmar på 50 mm i polypropen. Ett par svarta bälten till stolen är inkluderade.

Höjd med utfällt handtag: 1540
Höjd med slutet handtag: 1540
Längd: 900 ± 10mm
Bredd: 520 ± 10mm
Tjocklek hopvikt: 175 ± 10mm
Vikt: 10 ± 1 kg
Kapacitet: 150 kg
Material: Al, PVC, PE, PU
Framhjul: ø100 mm
Bakhjul: ø 150mm

SKID-E – Evakueringsstol
Den nya rörformiga ramen i Skid-E, som upphöjer teknologin i designen och de svängande hjulen (som fortfarande är unika för Skid-E), kommer direkt att göra sig uppenbar. Den främre delen av stolen är indelad i två rikliga ytelement med en noterbar bakåtlutning och skyddad av två laterala transportband som är integrerade med fotstödet längs fram. Aluminiumram, silver för Skid-E och gul för Sked-E Ready. Skid-E-stolen levereras med två 50 mm band i polypropen (1,96 tum).

Höjd öppen: 1580 mm
Höjd hopvikt: 1060 mm
Längd med handtagen slutna: 1110 mm
Längd med handtagen öppna: 1340 mm
Bredd: 550 mm
Tjocklek hopvikt: 355 mm
Vikt: 15 kg
Material: Al, PVC, PE, PU
Framhjul: ø100 mm
Bakhjul: ø 200mm

PRO SKID-E – Evakuerings-/transportstol
När man granskar den i mer detalj så har Pro Skid-E samma ram och samma band som Skid-E, men med nämnvärd skillnad gällande användningen av en transportstol i förhållande till en evakueringsstol. Faktum är att variationen i strukturen och viktdistributionen, associerad med tillämpningen av smidiga handtag, gör så att Pro Skid-E även kan användas i uppförsbacke. Stolen Pro Skid-E levereras med två polypropenband på 50 mm (1,96 tum).

Höjd öppen: 1580 mm
Höjd hopvikt: 1060 mm
Bredd: 530 mm
Längd: 900 mm
Tjocklek hopvikt: 330 mm
Vikt: 12,7 kg
Kapacitet: 150 kg
Material: Al, PVC, PE, PU
Framhjul: ø100 mm
Bakhjul: ø 200mm

Recensioner (0)

Recensioner

Det finns inga recensioner om denna produkt ännu, bli den första med att recensera!

Bli den första som recenserar “Evakueringsstol för trappor”

Frågor och svar

Det finns inga frågor och svar registrerade för denna produkt ännu, bli den första med att ställa en fråga.

Ställ en fråga!

Skicka mig ett meddelande via e-post när denna fråga fått ett svar.
  • Kontakta oss

    Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!