Väggmonterat skötbord – Antibakteriella material

Väggmonterat skötbord gjort i bakterieresistent polypropen (CP0016H och CP0016HCS) och med en exteriör i rostfritt stål AISI 304 (endast CP0016HCS).

Leverans: 3-5 arbetsdagar Artikelnr: CP0016
Från: 4,190 kr Exkl. moms
(5,238 kr inkl. moms)
Polypropylen - VitPolypropylen - VitRostfritt stål – SatinRostfritt stål – Satin
Nollställ
94kr/mån

Se filmen - så funkar Wasa Kredits checkoutlösning för leasing

Så funkar leasing

  1. Leasing erbjuds företag på köp från 2 400 kr till 2 000 000 kr.
  2. Beställningen slutförs med BankID av bolagets firmatecknare i kassan. Är det fler firmatecknare som ska signera så fyller du i deras epost för att skicka en signeringslänk.
  3. Wasa Kredit äger utrustningen under leasingperioden, ert företag har nyttjanderätt. Månadskostnaden är fullt avdragsgill och ni behöver inte göra avskrivningar på utrustningen. Efter periodens slut övergår ägandet till ert företag för det förutbestämda restvärdet.

Räkneexempel för varukorg 4 190.00 kr

94 kr per månad i 48 månader. Restvärde 419 kr. Uppläggningsavgift 550 kr.

Bli uppringdMejla oss

Beskrivning

Allmän beskrivning:

 Väggmonterat skötbord gjort i bakterieresistent polypropen (CP0016H och CP0016HCS) och med en exteriör i rostfritt stål AISI 304 (endast CP0016HCS).
 BabyMedis® skötbord erbjuder en väldigt hög säkerhets- och renlighetsstandard och är den perfekta lösningen för offentliga platser som till exempel shoppingcenter, flygplatser, offentliga byggnader, barnvårdscenter, osv. Modellerna passar bra i anläggningar med hög trafik tack vare deras styrka och tålighet.
 Deras trendiga och stilrena design gör så att dessa skötbord smälter in i miljön.
 Biocote® antimikrobiell tillsats, baserad på jonsilverteknologi, är tillsatt ytbeläggningen vilket förenklar rengöring och reducerar dofter och fläckar.
 BabyMedis® skötbord levereras med (inuti paketeringen) en rem gjord i nylon för skydd av barnet.
 Ett par väskkrokar (en på vardera sida) ger plats åt personliga tillhörigheter.
 BabyMedis® enheter lever upp till standarderna EN 12221-1 och EN 12221-2 som kräver att skötbord klarar av en vikt på 50 kg under test i en timme. Enheter som har testats i våra egna laboratorium har till och med klarat av belastningar på över 100 kg.

Komponenter & material:

 SÄNG: ett 1,900 cm2 konturerat blöjbytesområde som är gjort i polypropen med vit yta och har en Biocote® antimikrobiell tillsats som förenklar rengöring och reducerar lukter och fläckbildning.
 FODERDISPENSER: med lås, är gjord av polypropen och kan hålla cirka 80 sänglinnen vilket minimerar behovet av påfyllnad och avskräcker potentiell vandalism.
 ÖPPNA/STÄNG-MEKANISM: dold från användarens vy, består av ett par förstärkta gångjärn och en pneumatisk cylinder vilket säkrar hög tålighet och en smidig öppning och stängning av skötbordet.
 MONTERINGSREDE: gjort i rostfritt stål med en kataforesbehandling. De tillhörande monteringsprodukterna medföljer vilket gör installation av enheten på väggen väldigt enkelt.
 FRONTALREDE: (endast CP0016HCS) gjort i ett stycke rostfritt stål AISI 304, 0,8 mm tjockt, fäst till botten av sängen via 4 skruvar och 4 muttrar, alltid dold från användarens vy, utan leder eller kanter vilket säkrar användarens säkerhet, enklare rengöring och en snygg kombination med andra satin-belagda badrumsaccessoarer.

Tekniska specifikationer:

Dimensioner L:860 x W:100 (stängd)/  570 (öppen) x H:480 mm 
Vikt (tom) 12.3Kg(CP0016H) 

16.0Kg(CP0016HCS)

Foderdispenser kapacitet 80 enheter
Rekommenderad installationshöjd 800 mm vid lägsta punkt

Recensioner (0)

Recensioner

Det finns inga recensioner om denna produkt ännu, bli den första med att recensera!

Bli den första som recenserar “Väggmonterat skötbord – Antibakteriella material”

Frågor och svar

Det finns inga frågor och svar registrerade för denna produkt ännu, bli den första med att ställa en fråga.

Ställ en fråga!

Skicka mig ett meddelande via e-post när denna fråga fått ett svar.
  • Kontakta oss

    Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

    Ett urval av våra kunder