Rollator i aluminium med 4 hjul

5 out of 5 based on 3 customer ratings
(5)
Artikelnr: TGR-R_RA_882

Vår mest populära rollator som uppfyller de flesta behoven. Speciellt utformad för användare i behov av stöd och hjälp när de går. Denna rullator är tillverkad i lätt aluminium och finns i flera olika färger.

Kategori
2 290 kr Exkl. moms
(2 862.50 kr inkl. moms)
Leveranstid: 4-6 arbetsdagar 4-6 arbetsdagar Tillfälligt slut
Du blir påmind Registrerar…
Rensa
Vid beställning av en vara som är tillfälligt slut restnoteras din order och skickas ut så fort den är tillgänglig igen. Restnoterade beställningar hanteras i turordning.

Bli uppringd Begär offert

  Bli uppringd

  En kundtjänstmedarbetare kommer ringa dig och besvara dina produktfrågor.

  Vi strävar efter att kontakta er så snabbt som möjligt och gör sammanlagt två uppringningsförsök vid olika tidpunkter.

   Begär offert

   Vi återkommer till er med en offert inom kort.

   Beskrivning

   En av våra mest populära rollatorer som uppfyller de flesta behoven. Speciellt utformad för användare i behov av stöd och hjälp när de går. Denna rollator är tillverkad i lätt aluminium och finns i flera olika färger.

   Rollatorn är designad för patienter med reducerad mobilitet som behöver stöd och hjälp när de går. Den rekommenderas även till äldre personer för hjälp till att hålla balansen, för att förbättra komfort vid promenad samt för att förebygga fall och olyckor. Användning av rollatorn har en positiv inverkan på aktiviteter hos folk med framdrivning och lutning för att bemöta positionsproblem. Den garanterar bättre stabilitet, stöd och säkerhet när patienten går.

   Produktegenskaper:

   • Lätt aluminiumram
   • Anatomiskt utformade handtag
   • Handtag som kan justeras i höjden
   • Handbromsar med låsmekanism
   • Beklätt säte med ryggstöd
   • Hållare till kryckor
   • Avtagbar korghjul med smalt tvärsnitt och 8” i diameter
   • Hopfällbar – kan fällas ihop till kompakt enhet för transport

   Tillbehör som ingår:

   • Löstagbar korg
   • Ryggstöd
   Teknisk Information
   Bredd: 60 cm
   Djup:  66 cm
   Sätesdimensioner:  35 cm x 32 cm
   Säteshöjd från marken:  53 cm
   Höjdjustering av handtagen: 77-88 cm
   Vikt:  8.2 kg
   Maxkapacitet:  110 kg
   Ramfärg: Vinröd (Claret), Mörkblå (Dark blue), Titanium eller Blå (Blue)

   Denna rullator kan användas inomhus och utomhus. Perfekt för dig som vill ha en användarvänlig och säker modell. Förutom funktionalitet är du kanske ute efter en estetiskt tilltalande produkt, därför har du som kund möjligheten att beställa denna rollator i 4 olika färger. Det som gör denna produkt populär är den snygga formgivningen, de ergonomiska handtagen, den lätta vikten samt alla extra funktioner.

   Är du ute efter en inomhus rollator eller kanske en utomhus rollator? Oavsett vilket alternativ du är ute efter så kan vi rekommendera denna modell då den faktiskt är anpassad för både inomhusbruk och utomhusbruk! Marknaden erbjuder många olika typer av rullatorer, denna modell anser vi vara vår mest mångsidiga modell.

   Rådgivning genom erfarenhet och kompetens

   Har du svårt att bestämma dig om denna modell passar just dig? Kontakta gärna vår kundtjänst för att få vägledning och hjälp. Vår personal har lång erfarenhet av dessa produkter och kan hjälpa dig att hitta något som passar just dig. Vi jämför olika modeller tillsammans och förklarar de olika skillnaderna mellan våra modeller.

   Mer allmän information om rullatorer hittar du genom wikipedias sida.

   Viktigt att tänka på när du ska köpa en bra rollator

   Ska den användas inomhus, utomhus eller i både och?
   Beroende på vart du önskar använda rollatorn så passar det med olika typer av hjul. Små hjul är bra för inomhusmiljöer. Stora hjul är bra för utomhusmiljöer. Annat som spelar roll är materialet som hjulen är tillverkade i.

   Hopfällbar?
   Om det är viktigt med att transportera rollatorn i exempelvis bil eller taxi så är det bra om den är hopfällbar (denna modell är hopfällbar). Det kan också vara bra med möjlighet att fälla ihop den när man har trångt med plats hemma.

   Sitta på rollatorn?
   Behöver du ibland en paus när du är ute och går? Då är det bra om din rollator är gjord för att kunna sitta på. Kolla om bredden är tillräckligt stor för er. Tänk också på att modellen behöver vara robust och stabil.

   Vikten?
   Det är normalt sett bra om rollator är lätt i vikt. Ju lättare den är, desto mer användarvänlig är den. Ska du över trottoarkanter behöver du lyfta upp rollatorn och då är det extra bra att kunna ta upp rollatorn utan att behöva anstränga sig för mycket.

   Pris?
   Använder du rollatorn ofta/dagligen rekommenderar vi att ni investerar i en bättre modell. Om tanken är att använda rollatorn vid ett par enstaka tillfällen per år kanske man inte behöver lägga ned för mycket pengar på den.

   Frakt?
   Alla våra rollatorer transporterar vi fram till dörren. Ni behöver alltså inte hämta ut produkten på ett uthämtningsställe. Vi planerar in transporten tillsammans med er över telefon. För oss är det viktigt att vi på smidigt sätt kan leverera rollatorn till er.

   Hör gärna av er om ni har fler frågor och funderingar kring denna rollator.

   Om leverantören Timago

   Timago är ett polskt företag som tillverkat medicintekniska produkter i över 20 år. Verksamheten grundades med idén att tillgodose behoven hos personer med funktionsnedsättning och person som har andra hälsoproblem. Timagos personal är experter på rehab och ortopedi.

   Företaget är ett av Polens ledande tillverkare av medicintekniska produkter och det breda produktutbudet man kan nå ut till en stor målgrupp i behov av hjälpmedel. Alla produkter uppfyller de hårda säkerhets och kvalitetskrav som ställs i EU idag.

   Recensioner (3)

   3 reviews for Rollator i aluminium med 4 hjul

   Skriv en recension

   Frågor och svar (3)

   1. Svar från SWEMED

    Hej Catharina,
    Säteshöjd från marken är 53 cm och höjdjustering av handtagen är 77-88 cm. Om du står upprätt och håller i något föremål som har höjden inom det presenterade intervallet, kan du enkelt bilda dig en uppfattning gällande höjden. 
    Team Swemed

   2. Svar från SWEMED

    Hej och tack för dina frågor,

    Bredden är 60 cm.
    Den här modellen lämpar sig för både inomhus- och utomhusbruk.
    Javisst kan man sitta på den, den är avsedd för det.

    Hälsningar,
    Team Swemed

   3. Svar från SWEMED

    Hej,

    Man viker upp skenorna på kanterna för att få loss fästet som håller rollatorn utfälld. Sen lyfter man lätt på rullstolen för att fälla ihop den.

   Ställ en fråga!

   Skicka mig ett meddelande via e-post när denna fråga fått ett svar.
  • Kontakta oss

   Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

   Ett urval av våra kunder