Sjukvårdsanpassad logistikvagn i aluminium

Zerofire – modulärt tekniskt förvaringssystems i aluminum med främre rulldörr i plast.

Leverans: 8-16 arbetsdagar Artikelnr: 9ZERO1050
30,990 kr Exkl. moms
30990
kr
inkl. moms

Bli uppringdMejla oss

Beskrivning

Zerofire, smidigt, robust, lätt att hantera, brandsäkert, modulärt system i aluminium. Utrustad med en avtagbar rulldör i polypropylen. Interna guidedimensioner kompatibla med ISO 60×40 cm. Basram i formgjutet aluminium med stötskydd i hörnen. Monterad som standard på dubbla trissor Ø 125 mm, två med broms och en antistatisk. Lätt att tvätta och disinficera. Perfekt för förvaring, logistik och snabb tillgång till medicinska produkter.

Vagnens dimensioner: 81x63x198H cm

• LOGISTIKSYSTEM

Enheterna, konstruerade helt i pressformat aluminium, garanterar utmärkta manöveregenskaper och gör dem extremt lätta att disinfektera.

• MODULÄRT SYSTEM.

Zerofire®-modulerna kan placeras på trissor eller fötter, eller plintar i rostfritt stål eller väggmonteras. De kan därför konstrueras i vagnar av olika höjd, både fasta och mobila arbetsbord, diskar, höga skåp, splashbacks och väggmonteras (för väggkompositioner).

• ICKE-MAGNETISK.

Zerofire®-produkterna innehåller produkter som kan bli perekt anpassade till att användas i magnetisk resonanstomografienheter, genom sin fullständiga och garanterade avsaknad av magnetiska material vilka kan störa utrustningen.

• LÄTT AND MANÖVRERBAR.

En grundläggande egenskap hos Zerofire®-kärrorna är deras utmärkta manövrerbarhet. De funktionella 125 mm dubbla hjultrissorna som sitter på alla kärror gör dem lätta att röra, medan egenskaperna hos konstruktionsmaterialet som används garanterar oöverträffad låg vikt oavsett produktkonfiguration.

• OBRÄNNBAR.

Förutom att det är obrännbar och extremt lätt, är aluminium motståndskraftigt mot stötar och kan återvinnas, och garanterar stabilitet under lång tid och motstånd mot rost.

• TVÄTTBARA NEDSÄNKTA.

Produkter konstruerade för att vara helt hand- och maskintvättbara, även vid höga temperaturer.

Recensioner (0)

Recensioner

Det finns inga recensioner om denna produkt ännu, bli den första med att recensera!

Bli den första som recenserar “Sjukvårdsanpassad logistikvagn i aluminium”

Frågor och svar

Det finns inga frågor och svar registrerade för denna produkt ännu, bli den första med att ställa en fråga.

Ställ en fråga!

Skicka mig ett meddelande via e-post när denna fråga fått ett svar.
  • Kontakta oss

    Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!