Vapozon med lupplampa – GIOVANNI D-21 – Svart

Artikelnr: AS-147020
1 490 kr Exkl. moms
(1 862.50 kr inkl. moms)
Leveranstid: 4-8 arbetsdagar 4-8 arbetsdagar Tillfälligt slut
Du blir påmind Registrerar…
Vid beställning av en vara som är tillfälligt slut restnoteras din order och skickas ut så fort den är tillgänglig igen. Restnoterade beställningar hanteras i turordning.

Bli uppringd Begär offert

    Bli uppringd

    En kundtjänstmedarbetare kommer ringa dig och besvara dina produktfrågor.

    Vi strävar efter att kontakta er så snabbt som möjligt och gör sammanlagt två uppringningsförsök vid olika tidpunkter.

      Begär offert

      Vi återkommer till er med en offert inom kort.

      Beskrivning

      Giovanni är ett varumärke som specialiserat sig på praktisk utrustning för skönhetssalonger och erbjuder bland annat kosmetiska möbler och vapozoner. Hög hållbarhet, ergonomi och funktionalitet hos produkterna ger användarna bekvämlighet och arbetskomfort.

      Upplev skönhet i en ny dimension med den multifunktionella Giovanni D-21 Vaporozon med förstoringslampa! Denna otroligt effektiva enhet är det perfekta tillskottet till alla skönhetssalonger och tar din skönhetsbehandling till nya höjder. Lampan kommer med en förstorning på 5x.

      Förbered dig på att uppleva fantastiska resultat med hjälp av vårt innovativa ångsystem som stimulerar huden att rengöra sig själv och förbereder den optimalt för vidare kosmetiska behandlingar. Med vår förstoringslampa kan du dessutom se huden i hög förstoring samtidigt som du får en utmärkt belysning av arbetsområdet.

      Enkelhet och användarvänlighet är nyckelord för Giovanni D-21 Vaporozon. Den intuitiva rattinställningen gör det enkelt att välja önskad behandlingstid och aktivera UV-lampan för vattendesinfektion. Dessutom kan du njuta av aromaterapi tack vare det speciella aromaterapielementet placerat vid munstycket. Den flexibla armen på förstoringslampans glas gör att du enkelt kan justera den för olika behandlingar. Den kraftfulla förstoringen möjliggör exakta behandlingar och ger dig möjlighet att studera huden i detalj. Med sin enkla hantering och funktioner är den här enheten det perfekta valet för varje skönhetssalong.

      Vaporizern är perfekt för en rad olika behandlingar. Dess främsta funktion är att effektivt rengöra och återfukta huden. Ångans verkan mjukar upp döda hudceller, vidgar porerna och blodkärlen samt förbereder huden optimalt för andra kosmetiska behandlingar. Genom att använda ånga kan du enkelt avlägsna pormaskar och döda hudceller, vilket är avgörande för rengöringsbehandlingarnas effektivitet. Den löser upp talg i hudens porer, vilket underlättar avlägsnandet av orenheter. Dessutom förbättras hudens cirkulation och syretillförseln, vilket hjälper till att förbättra hudens hälsa och näringsupptag under vidare behandlingar. Behandlingen kan även användas på andra delar av kroppen som behöver djuprengöring, såsom nacke, dekolletage eller rygg. Dessutom fungerar enheten utmärkt för hårbottenbehandlingar och andra hårbehandlingar.

      Vår Giovanni D-21 Vaporozon har en minimalistisk och funktionell design. Den svarta plastkonstruktionen gör enheten enkel att hålla ren. Stativet är utrustat med en smidig höjdjustering i intervallet 78-95 cm, och både förstoringslampan och ångmunstycket kan roteras oberoende av varandra för att ge dig maximal flexibilitet. Med den robusta fyramade basen och de gummerade hjulen kan du enkelt förflytta enheten fritt och smidigt.

      Färg: Svart
      Vapozonens effekt: 750 W
      Lampans effekt: 9,5 W

      Recensioner (0)

      Recensioner

      Det finns inga recensioner om denna produkt ännu, bli den första med att recensera!

      Bli den första som recenserar “Vapozon med lupplampa – GIOVANNI D-21 – Svart”

      Frågor och svar (2)

      1. Svar från SWEMED

        Hej,
        Tack för er fråga.

        Själva lampan kommer med en förstorning på 5x. 

        Hälsningar,
        Team Swemed

      2. Svar från SWEMED Hej, Den flexibla armen på förstoringslampans glas gör att du enkelt kan justera den för olika behandlingar. Både förstoringslampan och ångmunstycket kan roteras oberoende av varandra för att ge dig maximal flexibilitet. Team Swemed
      Ställ en fråga!

      Skicka mig ett meddelande via e-post när denna fråga fått ett svar.
    • Kontakta oss

      Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

      Ett urval av våra kunder