Vapozon – GIOVANNI D-20 – Vit

Artikelnr: AS-147019
990 kr Exkl. moms
(1 237.50 kr inkl. moms)
Leveranstid: 4-8 arbetsdagar 4-8 arbetsdagar Tillfälligt slut
Du blir påmind Registrerar…
Vid beställning av en vara som är tillfälligt slut restnoteras din order och skickas ut så fort den är tillgänglig igen. Restnoterade beställningar hanteras i turordning.

Bli uppringd Begär offert

    Bli uppringd

    En kundtjänstmedarbetare kommer ringa dig och besvara dina produktfrågor.

    Vi strävar efter att kontakta er så snabbt som möjligt och gör sammanlagt två uppringningsförsök vid olika tidpunkter.

      Begär offert

      Vi återkommer till er med en offert inom kort.

      Beskrivning

      Förvandla din skönhetssalong till en oas av professionell skönhetsvård med den multifunktionella Giovanni D-20 vapozonen! Vår enhet är den perfekta kombinationen av effektivitet och användarvänlighet, och kommer att ta dina kosmetiska behandlingar till en helt ny nivå.

      Upplev enkelheten och effektiviteten hos Giovanni D-20 Vapozon. Med bara en rattinställning kan du enkelt välja behandlingstid och aktivera UV-lampan för att säkerställa en ren och steril vattenmiljö. Vi har också inkluderat en speciell aromaterapifunktion vid munstycket, så att du kan njuta av en avkopplande aromaterapibehandling samtidigt som du behandlar huden. Giovanni D-20 vapozonen är utformad för att göra din vardag enklare och mer effektiv.

      Den här enheten är perfekt för en mängd olika behandlingar. Med sin kraftfulla ånga rengör och återfuktar den effektivt huden. Ångans unika egenskaper mjukar upp döda hudceller, vidgar porerna och förbereder huden optimalt för vidare kosmetiska behandlingar. Du kommer att upptäcka att rengöringsbehandlingar blir ännu mer effektiva när huden är ordentligt förberedd och mjukgjord. Dessutom löser ångan upp talg i porerna och förbättrar cirkulationen i huden, vilket hjälper till att avlägsna orenheter och förbättra hudens övergripande hälsa. Du kan använda behandlingen på olika delar av kroppen som behöver djuprengöring, inklusive nacke, dekolletage och rygg. Dessutom är enheten perfekt för hårbottenbehandlingar och andra hårvårdsbehandlingar.

      Giovanni D-20 vapozon har en stilren och funktionell design. Vapozonen är tillverkad av lättrengörbar plast. Stativet är utrustat med en enkel höjdjustering i intervallet 78-95 cm, vilket gör det bekvämt för användaren. Ångmunstycket kan roteras för att ge dig ännu mer flexibilitet och anpassning efter dina behov. Med den stabila fyrarmade basen och de gummerade hjulen kan du enkelt förflytta enheten utan ansträngning.

      Investera i Giovanni D-20 vapozonen och ta din skönhetsutrustning till en ny nivå av prestanda och kvalitet. Ge dina kunder enastående behandlingar och skapa en varaktig upplevelse av professionell skönhet och välbefinnande.

      Färg: Vit
      Effekt: 750 W

      Recensioner (0)

      Recensioner

      Det finns inga recensioner om denna produkt ännu, bli den första med att recensera!

      Bli den första som recenserar “Vapozon – GIOVANNI D-20 – Vit”

      Frågor och svar (1)

      1. Svar från SWEMED Hej, Man ska använda destillerat vatten. Team Swemed
      Ställ en fråga!

      Skicka mig ett meddelande via e-post när denna fråga fått ett svar.
    • Kontakta oss

      Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

      Ett urval av våra kunder