Elektrisk fotvårdsstol – Sillon Basic Pedi 3 – Grå

Artikelnr: AS-146500
Kategori
16 990 kr Exkl. moms
(21 237.50 kr inkl. moms)
Leveranstid: 4-8 arbetsdagar 4-8 arbetsdagar Tillfälligt slut
Du blir påmind Registrerar…
Vid beställning av en vara som är tillfälligt slut restnoteras din order och skickas ut så fort den är tillgänglig igen. Restnoterade beställningar hanteras i turordning.

Bli uppringd Begär offert

  Bli uppringd

  En kundtjänstmedarbetare kommer ringa dig och besvara dina produktfrågor.

  Vi strävar efter att kontakta er så snabbt som möjligt och gör sammanlagt två uppringningsförsök vid olika tidpunkter.

   Begär offert

   Vi återkommer till er med en offert inom kort.

   Beskrivning

   Upptäck Sillon Basic Pedi – den elektriska fotvårdsstolen som förenar funktionalitet, elegant design och användarvänlighet. Den är den perfekta lösningen för skönhetssalonger som vill erbjuda högkvalitativa funktioner till ett överkomligt pris.

   Sillon Basic Pedi är en mångsidig och minimalistisk stol som imponerar med sin enkla användning. Med tre motorer som styrs med fjärrkontroll kan du justera det delade fotstödet efter behov. Den ergonomiska sittplatsen och individuella anpassningsfunktionen ger enastående komfort till både kunden och behandlaren.

   Smidigt justerbar i tre dimensioner – höjd, ryggstöd och “gungfunktion” – med hjälp av fjärrkontrollen. Stolens imponerande räckvidd, från 56 cm till 81 cm i höjd, och en fullt utslagen längd på cirka 1,9 meter, gör att den kan anpassas för personer av olika längd. Den praktiska handtagsplaceringen på höger sida av sätet gör det enkelt att hänga upp fjärrkontrollen bekvämt under behandlingarna.

   Det perfekt anpassade fotstödet på Sillon Basic Pedi är idealiskt för podologiska behandlingar. Dess delade konstruktion möjliggör oberoende justering av benpositioner i olika vinklar, inklusive en lutning på upp till 90 grader. När du har hittat den önskade positionen kan du enkelt låsa den på plats. Fotstödets utskjut kan också anpassas för att ge bättre stöd åt längre användare. Dessa funktioner garanterar överlägsen komfort och anpassning.

   Det ergonomiska och bekväma sätet på Sillon Basic Pedi ger optimalt kroppsstöd och kan enkelt fällas ut till en liggande position. Med en praktisk öppning i nackstödet är stolen perfekt för kroppsbehandlingar, ryggbehandlingar och massage. De stabila armstöden ger bekvämt stöd för händerna under behandlingar och kan även vikas bakåt för att underlätta att ta plats på stolen.

   Stolen är tillverkad med omsorgsfullt utvalda material. Den är klädd i mjukt och matt syntetiskt läder i nyanser av vitt, vilket inte bara ger en stilren design utan också gör stolen fuktbeständig och lätt att rengöra. Den robusta konstruktionen och välgjorda sömmarna garanterar långvarig användning, samtidigt som den minimalistiska och enkla designen smidigt passar in i alla skönhetslokaler.

   Sillon Basic Pedi levereras komplett med fjärrkontroll, nätaggregat och en bekväm nackkudde för extra komfort.

   Specifikationer

   • Typ: elektrisk
   • Antal motorer: 3
   • Basens färg: Vit
   • Klädselns färg: Grå
   • Material: Syntetiskt läder
   • Sitsens stoppning: skum
   • Styrning: fjärrkontroll + manuell
   • Garanti: 12 månader
   • Effekt: 200 W

    

   Recensioner (0)

   Recensioner

   Det finns inga recensioner om denna produkt ännu, bli den första med att recensera!

   Bli den första som recenserar “Elektrisk fotvårdsstol – Sillon Basic Pedi 3 – Grå”

   Frågor och svar

   Det finns inga frågor och svar registrerade för denna produkt ännu, bli den första med att ställa en fråga.

   Ställ en fråga!

   Skicka mig ett meddelande via e-post när denna fråga fått ett svar.
  • Kontakta oss

   Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

   Ett urval av våra kunder