KalZyme 30 ml – Tandspray mot plack och tandsten

Artikelnr: KALZYME-30ML
396 kr Exkl. moms
(495 kr inkl. moms)
Leveranstid: 1-3 arbetsdagar 4-12 arbetsdagar Tillfälligt slut
Du blir påmind Registrerar…
Vid beställning av en vara som är tillfälligt slut restnoteras din order och skickas ut så fort den är tillgänglig igen. Restnoterade beställningar hanteras i turordning.

Bli uppringd Begär offert

  Bli uppringd

  En kundtjänstmedarbetare kommer ringa dig och besvara dina produktfrågor.

  Vi strävar efter att kontakta er så snabbt som möjligt och gör sammanlagt två uppringningsförsök vid olika tidpunkter.

   Begär offert

   Vi återkommer till er med en offert inom kort.

   Beskrivning

   KalZyme, 30 ml

   En god munhälsa har stor betydelse för alla husdjurs livskvalitet, och för den arbetande hunden kan smärta i munnen eller problem att tugga sin mat även påverka dess tjänsteuppdrag. Kalzyme tandspray är speciellt framtagen som en naturlig, användarvänlig enzymbaserad tandspray som förbättrar munhygienen och ger ett skydd mot skadliga bakterier i tandkött och munhåla.

   • Minskar förekomsten av plack och tandsten
   • Förbättrar andedräkten
   • Lätt att applicera och fördelar sig med saliven i munhålan
   • Enzymbaserad, kliniskt testad tandspray
   • En god munhälsa minskar risken för smärtsam tandvård och narkos

   Information

   Kalzyme tandspray är en enzymbaserad tandspray som smidigt och effektivt förbättrar hundar och katters munhygien. En tunn skyddande barriär skapas för att minska inbindningen av skadliga bakterier som orsakar plack, tandsten och dålig andedräkt, samtidigt som mikrobiomet balanseras.

   Tack vare sin unika sammansättning av enzym och hyaluronat i en bas av glycerol, hålls tänder och tandkött friska. Samtidigt återställs balansen i munnen och djurets naturliga barriärfunktion stärks.

   • 100% naturligt enzym
   • Ingen alkohol eller farliga kemikalier

   Den gyllene standarden även för hund, är att borsta hundens tänder. När vi inte sköter djurets munhygien får bakterier möjlighet att samlas på ett område – som i en munhåla – och kolonisera och bilda biofilm. Bakteriebiofilmer (plack) är kluster av bakterier som är fästa på en yta eller varandra och inbäddade i en egenproducerad matris bestående av bl.a proteiner och polysackarider. När biofilmen växer ökar risken för tandsten, inflammation (gingivit) och därefter tandlossning (tandlossning)

   Med Kalzyme tandspray kan du på ett enkelt sätt förbättra munhygienen. Portabel sprejflaska med ett munstycke som gör det enkelt att komma åt tänder även långt bak i munnen.

   En god munhälsa minskar risken för smärtsamma och kostsamma behandlingar undernarkos.

   Vanliga frågor

   Hur använder jag Kalzyme tandspray?
   Luta försiktigt ditt husdjurs huvud lätt uppåt och lyft försiktigt överläppen. Spraya direkt på tänderna och tandköttet i överkäken, 1-2 ggr beroende på hundens storlek. Upprepa på andra sidan munnen. Hundens saliv kommer sedan att fördela enzymlösningen i munnen.

   • För förebyggande användning – använd 1 ggr dagligen.
   • För inledande bruk samt vid förekomst av tand- eller tandköttsproblem och dålig andedräkt – använd 2 ggr dagligen i en månad
   • Undvik mat och dryck 30 minuter efter applicering

   Vad är fördelarna med Kalzyme tandspray?
   Den viktigaste vården är den som blir av. Många gånger är grunden till dålig munhälsa hos djur att hundägaren inte kan komma åt att rengöra tänder och munhåla på ett bra eller enkelt sätt. Hunden vill helt enkelt inte, är rädd eller blir aggressiv när du som djurägare uppmanas att dagligen borsta hundens tänder. Om hunden fått problem med munhåla eller t.ex. tandsten så måste hunden ofta sövas, vilket äldre hundar och vissa hundraser helt enkelt inte klarar av.  Kalzyme tandspray är ett enkelt, snabbt och skonsamt sätt att reglera munnens mikrobiom. Du sprayar på var sida utvändig tandrad och därefter fördelas enzymlösningen naturligt i munhålan med hjälp av hundens eget saliv. Ofarligt för hunden, enkelt för dig och effektivt mot skadliga bakterier.

   Vad består Kalzyme tandspray av?
   Kalzyme tandspray består av ett naturligt enzym, hyaluronan och glycerol som alla har god effekt i munhålan. Tillsammans potentierar de varandra vilket ger dentaprev dess unika verkan.

   Kan Kalzyme tandspray även användas på katter?
   Ja.

   Nedladdningsbara PDF

   Om leverantören Adcuris

   ADCURIS levererar livräddande produkter och kunskap till svensk Försvarsmakt, polis och myndigheter sedan många år. ADCURIS levererar enbart produkter med väl dokumenterad effekt där våra produkter räddat liv både nationellt och internationellt.

   “För oss är patientens och personalens bästa vårt absoluta fokus. Vi har därför även valt att fokusera på en bred utbildningsportfölj som komplement till våra världsledande produkter.”

   Adcuris arbetar kontinuerligt med internationella kunskapscentrum inom prehospitalsjukvård och samarbetar med världsledande leverantörer.

   Recensioner (0)

   Recensioner

   Det finns inga recensioner om denna produkt ännu, bli den första med att recensera!

   Bli den första som recenserar “KalZyme 30 ml – Tandspray mot plack och tandsten”

   Frågor och svar

   Det finns inga frågor och svar registrerade för denna produkt ännu, bli den första med att ställa en fråga.

   Ställ en fråga!

   Skicka mig ett meddelande via e-post när denna fråga fått ett svar.
  • Kontakta oss

   Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

   Ett urval av våra kunder