DentaPrev 30 ml – Tandspray mot plack och tandsten

Artikelnr: DENTAPREV-30ML
263 kr Exkl. moms
(328.75 kr inkl. moms)
Leveranstid: 1-3 arbetsdagar 4-12 arbetsdagar Tillfälligt slut
Du blir påmind Registrerar…
Vid beställning av en vara som är tillfälligt slut restnoteras din order och skickas ut så fort den är tillgänglig igen. Restnoterade beställningar hanteras i turordning.

Bli uppringd Begär offert

  Bli uppringd

  En kundtjänstmedarbetare kommer ringa dig och besvara dina produktfrågor.

  Vi strävar efter att kontakta er så snabbt som möjligt och gör sammanlagt två uppringningsförsök vid olika tidpunkter.

   Begär offert

   Vi återkommer till er med en offert inom kort.

   Beskrivning

   DentaPrev, 30 ml
   DentraPrev är en unik enzymbaserad tandspray som tar munhygienen till en ny nivå genom sin triple action formula. Det är ett mycket enkelt och användarvänlig spray som skapar en skyddande barriär, reducerar plackbildning och ger en fräschare andedräkt. DentaPrev innehåller endast skonsamma ingredienser med enzymer som arbetar för att återställa balansen i munnen.

   DentaPrev kan med fördel användas hos dem som har det svårt att sköta sin munhygien och behöver ett komplement till tandborstning. Det smidiga långa spraymunstycket gör att det är lätt att applicera själv eller av vårdpersonal.

   DentaPrev innehåller endast skonsamma ingredienser med enzymer som arbetar för att återställa balansen i munnen.

   • Rengör och skyddar
   • Minskar förekomsten av plack och tandsten
   • Förbättrar andedräkten
   • Fuktgivande funktion samt stimulerar salivutsöndring
   • Balanserar mikrobiomet (återställa mångfald av bakterier i munhålan)
   • Lätt att applicera och fördelar sig med saliven i munhålan
   • Frisk mintsmak som är behaglig och ger fräsch andedräkt
   • Enzymbaserad, kliniskt testad dentalspray

   Information

   DentaPrev är en enzymbaserad tandspray med en unik formula. Tandsprayen skapar en tunn, skyddande barriär mot skadliga bakterier som kan orsaka plack och tandsten. Tack vare sitt fickformat är den enkel att ta med sig för användning när som helst under dagen.

   Den skyddande barriären består av enzym, hyaluronan, xylitol i en bas av glycerol som tillsammans minskar vidhäftning av bakterier genom att bilda en tunn hinna som rengör och skyddar munhåla och svalg för bättre munhygien. Barriären stärker det naturliga försvaret.

   När vi inte har möjlighet att sköta vår munhygien av olika orsaker får bakterier möjlighet att samlas på ett område och koloniserar. Bakteriella biofilmer (plack) är kluster av bakterier som är fästa vid en yta/varandra och inbäddade i en egenproducerad matris bestående av t.ex. proteiner och polysackarider. När biofilmen växer till sig ökar risken för tandsten, inflammation (gingivit) och sedermera periodontal sjukdom (tandlossning). Även risken för följdsjukdomar som hjärt-kärlsjukdomar och diabetes ökar.

   Nu finns äntligen en effektiv lösning som på ett smidigt sätt förbättrar munhygienen. En god munhälsa minskar risken för smärtsamma och kostsamma behandlingar.

   Vanliga frågor

   Hur använder jag DentaPrev?
   Använd DentaPrev morgon och kväll, eller vid behov under dagen, som efter måltider, för förbättrad munhygien. Spreja 2–3 gånger mot tänderna, fördela jämnt med hjälp av tungan.

   Vad är fördelarna med DentaPrev?
   Den viktigaste vården är den som blir av. Många gånger är grunden till dålig munhälsa att du inte kommer åt att rengöra tänder och munhåla på ett bra eller enkelt sätt. DentaPrev är ett enkelt, snabbt och skonsamt sätt förbättra munhygienen utan att försämra mikrobiomet. Du sprayar på var sida utvändig tandrad och därefter fördelas enzymlösningen naturligt i munhålan med hjälp av din egen saliv. Ofarligt, enkelt och effektivt.

   Vad består DentaPrev av?
   DentaPrev består av ett naturligt enzym, hyaluronan, xylitol och glycerol som alla har god effekt i munhålan. Tillsammans potentierar de varandra vilket ger DentaPrev dess unika verkan. DentaPrev har inga kända bieffekter.

   • Proteas motverkar bildningen av plack
   • Glycerol löser upp plack, förhindrar uttorkning och bidrar till barriärfunktionen
   • Xylitol har antiplack-effekt, främjar munhygienen genom att öka salivflödet, normaliserar pH-värdet och minskar oönskade bakterier
   • Natriumhyaluronat är en naturlig polymer och fuktighetsbevarare som förbättra barriärfunktionen ytterligare
   • Naturlig mintsmak för frisk andedräkt

   Om leverantören Adcuris

   ADCURIS levererar livräddande produkter och kunskap till svensk Försvarsmakt, polis och myndigheter sedan många år. ADCURIS levererar enbart produkter med väl dokumenterad effekt där våra produkter räddat liv både nationellt och internationellt.

   “För oss är patientens och personalens bästa vårt absoluta fokus. Vi har därför även valt att fokusera på en bred utbildningsportfölj som komplement till våra världsledande produkter.”

   Adcuris arbetar kontinuerligt med internationella kunskapscentrum inom prehospitalsjukvård och samarbetar med världsledande leverantörer.

   Recensioner (0)

   Recensioner

   Det finns inga recensioner om denna produkt ännu, bli den första med att recensera!

   Bli den första som recenserar “DentaPrev 30 ml – Tandspray mot plack och tandsten”

   Frågor och svar

   Det finns inga frågor och svar registrerade för denna produkt ännu, bli den första med att ställa en fråga.

   Ställ en fråga!

   Skicka mig ett meddelande via e-post när denna fråga fått ett svar.
  • Kontakta oss

   Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

   Ett urval av våra kunder