Pedikyrstol – Azzurro 016C – Med ryggmassage och hydromassage – Svart

Artikelnr: AS-142947
Kategori
28 590 kr Exkl. moms
(35 737.50 kr inkl. moms)
Leveranstid: 4-8 arbetsdagar 4-8 arbetsdagar Tillfälligt slut
Du blir påmind Registrerar…
Vid beställning av en vara som är tillfälligt slut restnoteras din order och skickas ut så fort den är tillgänglig igen. Restnoterade beställningar hanteras i turordning.

Bli uppringd Begär offert

    Bli uppringd

    En kundtjänstmedarbetare kommer ringa dig och besvara dina produktfrågor.

    Vi strävar efter att kontakta er så snabbt som möjligt och gör sammanlagt två uppringningsförsök vid olika tidpunkter.

      Begär offert

      Vi återkommer till er med en offert inom kort.

      Beskrivning

      Högkvalitativ, pålitlig tillverkarezurro tillhandahåller skönhetsprodukter av hög kvalitet för skönhetsindustrins marknad, såsom säten och kosmetiska soffor eller specialiserad kombinerad utrustning. Används i skönhetssalonger, podologiska kontor, massage- och fysioterapi -studier ger kunderna stor erfarenhet, vars effekter överträffar deras förväntningar.

      Modern utrustning på den kosmetiska goten salong modern och elegant pedikyrstol kommer att fungera på varje skönhetssalong eller podologikontor. Att ha en sådan fåtölj i ditt vardagsrum är inte bara prestige, det är också en garanti för att utföra operationen på högsta nivå. Den är mycket solid konstruerad och dess nederkant är gjord av ekologiskt läder. Sätet och armstödet är extremt bekväma, vilket ger tillfredsställelse från det första ögonblicket av sittande.

      Det funktionella behandlingsbadkaret är tillverkat av akryl av hög kvalitet. Tack vare hydromassage -funktionen kommer det att ge ytterligare lättnad till trötta fötter. Badkaret kan enkelt anslutas till rinnande vatten och dränera. Det är installerat en kran och ett batteri för temperaturkontroll.

      En avkopplande massage, utrustad med speciella masseringsrullar kommer att ge ytterligare avkoppling och avkoppling till varje klient under proceduren. Den bifogade fjärrkontrollen låter dig välja ett automatiskt program eller manuell massagejustering. Kontrollera sittpositionen genom att flytta tillbaka och framåt och genom att sänka eller höja sätet. Om proceduren inte utförs för tillfället kan fötterna lätt läggas på fotstödet och njuta av ett ögonblick av fred.

      Effektiva massagetekniker utförs av en uppsättning speciella knacknings- och knådningsrullar, som rör sig upp och ner på nästan hela ryggraden. Tre installerade massagetekniker ger positiva hälsoresultat:

      Knådning (knådning): En massageteknik där trycket utövas till ytliga och djupa vävnader för att behandla trånga muskler, öka elasticiteten och minska smärta genom att bryta och utjämna kollagenfibrer i muskeln. Denna teknik kan också påverka minskningen av känslorna av känslor förknippade med stress och ångest.

      Knockning: Består av upprepat tryck på bakre området med tappningsrörelse. Sekvensen är kontinuerlig och förekommer i korta impulser som påverkar avslappningen av ryggmusklerna.

      Knådning med knackning (knådning & amp; knackning): Denna teknik möjliggör större avkoppling och muskelavslappning. Det kommer att påverka hela kroppen och förbättra blodcirkulationen positivt.

      Garantin för tillfredsställelse spa för pedikyr från Azzurro är ett värdefullt element för en professionell skönhetssalong. Investeringar i denna typ av utrustning kommer definitivt att betala tillbaka i form av många nöjda kunder. Denna fåtölj har två års garanti.

      Tekniska data: Klädsel: Czarny Material: Eco-lädervikt: 85 kgwimaries: 155.5 (lång) x 74 (bredd) x 97 (höjd) cm

      Recensioner (0)

      Recensioner

      Det finns inga recensioner om denna produkt ännu, bli den första med att recensera!

      Bli den första som recenserar “Pedikyrstol – Azzurro 016C – Med ryggmassage och hydromassage – Svart”

      Frågor och svar

      Det finns inga frågor och svar registrerade för denna produkt ännu, bli den första med att ställa en fråga.

      Ställ en fråga!

      Skicka mig ett meddelande via e-post när denna fråga fått ett svar.
    • Kontakta oss

      Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

      Ett urval av våra kunder