Rollator i aluminium med 4 hjul (Utförsäljning – Nyskick)

REA!

Vår mest populära rollator som uppfyller de flesta behoven. Speciellt utformad för användare i behov av stöd och hjälp när de går. Denna rullator är tillverkad i lätt aluminium och finns i flera olika färger.

Leverans: 1-3 arbetsdagar 1-3 arbetsdagar Tillfälligt slut (visa andra alternativ) Artikelnr: TGR-R_RA_882-1 Pos87
2 240 kr Exkl. moms
(2 800 kr inkl. moms)

Bli uppringdMejla oss

   Beskrivning

   **Utförsäljning**

   • Produkten är i nyskick
   • Emballage är i nyskick
   • 1 års garanti
   • Ej öppetköp

   En av våra mest populära rollatorer som uppfyller de flesta behoven. Speciellt utformad för användare i behov av stöd och hjälp när de går. Denna rollator är tillverkad i lätt aluminium och finns i flera olika färger.

   Rollatorn är designad för patienter med reducerad mobilitet som behöver stöd och hjälp när de går. Den rekommenderas även till äldre personer för hjälp till att hålla balansen, för att förbättra komfort vid promenad samt för att förebygga fall och olyckor. Användning av rollatorn har en positiv inverkan på aktiviteter hos folk med framdrivning och lutning för att bemöta positionsproblem. Den garanterar bättre stabilitet, stöd och säkerhet när patienten går.

   Produktegenskaper:

   • Lätt aluminiumram
   • Anatomiskt utformade handtag
   • Handtag som kan justeras i höjden
   • Handbromsar med låsmekanism
   • Beklätt säte med ryggstöd
   • Hållare till kryckor
   • Avtagbar korghjul med smalt tvärsnitt och 8” i diameter
   • Hopfällbar – kan fällas ihop till kompakt enhet för transport

   Tillbehör som ingår:

   • Löstagbar korg
   • Ryggstöd
   Teknisk Information
   Bredd: 60 cm
   Djup:  66 cm
   Sätesdimensioner:  35 cm x 32 cm
   Säteshöjd från marken:  53 cm
   Höjdjustering av handtagen: 77-88 cm
   Vikt:  8.2 kg
   Maxkapacitet:  110 kg
   Ramfärg: Vinröd (Claret), Mörkblå (Dark blue), Titanium eller Blå (Blue)

   Denna rullator kan användas inomhus och utomhus. Perfekt för dig som vill ha en användarvänlig och säker modell. Förutom funktionalitet är du kanske ute efter en estetiskt tilltalande produkt, därför har du som kund möjligheten att beställa denna rollator i 4 olika färger. Det som gör denna produkt populär är den snygga formgivningen, de ergonomiska handtagen, den lätta vikten samt alla extra funktioner.

   Är du ute efter en inomhus rollator eller kanske en utomhus rollator? Oavsett vilket alternativ du är ute efter så kan vi rekommendera denna modell då den faktiskt är anpassad för både inomhusbruk och utomhusbruk! Marknaden erbjuder många olika typer av rullatorer, denna modell anser vi vara vår mest mångsidiga modell.

   Rådgivning genom erfarenhet och kompetens

   Har du svårt att bestämma dig om denna modell passar just dig? Kontakta gärna vår kundtjänst för att få vägledning och hjälp. Vår personal har lång erfarenhet av dessa produkter och kan hjälpa dig att hitta något som passar just dig. Vi jämför olika modeller tillsammans och förklarar de olika skillnaderna mellan våra modeller.

   Mer allmän information om rullatorer hittar du genom wikipedias sida.

   Viktigt att tänka på när du ska köpa en bra rollator

   Ska den användas inomhus, utomhus eller i både och?
   Beroende på vart du önskar använda rollatorn så passar det med olika typer av hjul. Små hjul är bra för inomhusmiljöer. Stora hjul är bra för utomhusmiljöer. Annat som spelar roll är materialet som hjulen är tillverkade i.

   Hopfällbar?
   Om det är viktigt med att transportera rollatorn i exempelvis bil eller taxi så är det bra om den är hopfällbar (denna modell är hopfällbar). Det kan också vara bra med möjlighet att fälla ihop den när man har trångt med plats hemma.

   Sitta på rollatorn?
   Behöver du ibland en paus när du är ute och går? Då är det bra om din rollator är gjord för att kunna sitta på. Kolla om bredden är tillräckligt stor för er. Tänk också på att modellen behöver vara robust och stabil.

   Vikten?
   Det är normalt sett bra om rollator är lätt i vikt. Ju lättare den är, desto mer användarvänlig är den. Ska du över trottoarkanter behöver du lyfta upp rollatorn och då är det extra bra att kunna ta upp rollatorn utan att behöva anstränga sig för mycket.

   Pris?
   Använder du rollatorn ofta/dagligen rekommenderar vi att ni investerar i en bättre modell. Om tanken är att använda rollatorn vid ett par enstaka tillfällen per år kanske man inte behöver lägga ned för mycket pengar på den.

   Frakt?
   Alla våra rollatorer transporterar vi fram till dörren. Ni behöver alltså inte hämta ut produkten på ett uthämtningsställe. Vi planerar in transporten tillsammans med er över telefon. För oss är det viktigt att vi på smidigt sätt kan leverera rollatorn till er.

   Hör gärna av er om ni har fler frågor och funderingar kring denna rollator.

   Andra köpte även

   Recensioner (0)

   Recensioner

   Det finns inga recensioner om denna produkt ännu, bli den första med att recensera!

   Bli den första som recenserar “Rollator i aluminium med 4 hjul (Utförsäljning – Nyskick)”

   Frågor och svar

   Det finns inga frågor och svar registrerade för denna produkt ännu, bli den första med att ställa en fråga.

   Ställ en fråga!

   Skicka mig ett meddelande via e-post när denna fråga fått ett svar.
  • Kontakta oss

   Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

   Ett urval av våra kunder

  • [class^="wpforms-"]
   [class^="wpforms-"]
   [class^="wpforms-"]
   [class^="wpforms-"]