Sadelstol – Mini Sway

Artikelnr: 8420686
Kategori
6 190 kr Exkl. moms
(7 737.50 kr inkl. moms)
Leveranstid: 4-12 arbetsdagar 4-12 arbetsdagar Tillfälligt slut
Du blir påmind Registrerar…

Färg / Material*

Vid beställning av en vara som är tillfälligt slut restnoteras din order och skickas ut så fort den är tillgänglig igen. Restnoterade beställningar hanteras i turordning.

Bli uppringd Begär offert

  Bli uppringd

  En kundtjänstmedarbetare kommer ringa dig och besvara dina produktfrågor.

  Vi strävar efter att kontakta er så snabbt som möjligt och gör sammanlagt två uppringningsförsök vid olika tidpunkter.

   Begär offert

   Vi återkommer till er med en offert inom kort.

   Beskrivning

   Översättning pågår. Just nu arbetar vi med att översätta denna produkt från engelska till svenska. Kontakta oss för hjälp.

   The Sway base excels in being flexible, allowing you micro-movements while sitting on it. When using Sway as a sit stand, you gain a better weight distribution, so you relax your back and use the large muscle groups in your legs instead. And at the same time you have the opportunity for constant movement.
   The EASY SEAT mechanism enables stepless adjustment at a seat angle of 12 ° forward and 5 ° back.
   This chair has the Mini saddle, which has a core of wood, upholstered with cold foam. The saddle measures 38 x 29 x 23 cm. and is the smallest of our saddles.
   Seat height medium gas spring: 61-80 cm.

   Färg- och materialval

   Denna produkt kan beställas i ett stort urval av material och färger. Priset är alltid densamma. Läs mer om de olika materialens egenskaper nedan. Valet gör ni direkt på denna sida genom att klicka på rutan “Material- och färgval”

   Konstläder Pure
   Konstläder som är 100 % PVC-fritt, ftalatfritt och har en hög nötningsbeständighet på över 100.000 martindale. Pure är Oeko-Tex 100 certifierad, är tillverkad av polyuretan (PU) och kännetecknas av utmärkt nötningsbeständighet, läderkänsla, hög ljusäkthet, lätt att rengöra, överlägsen hållbarhet, hög andningsförmåga och komfort. PUre kan enkelt rengöras och desinficeras med nästan alla typer av rengöringsmedel. Rengör aldrig PU med lösningsmedel. Normal rengöring med ljummet vatten och trasa räcker.

   3D Runner
   Detta tredimensionella materialet ‘3D Runner’ har en mycket djup struktur. Den visuella designen ger den ett intressant utseende, vilket ger stolen sin egen unika karaktär. Tyget är Oeko-Tex 100 certifierat. Den är gjord av polyester och har en nötningsbeständighet på över 70.000 Martindale.

   Tyg CURA
   CURA-tyget är Oeko+tex-certifierat och har EU Eco-märkning. CURA från Gabriel är modern med en varm, avslappnad estetisk och levande melangeeffekt. CURA har en mjuk och voluminös struktur och är mycket hållbar. Cura är ett mångsidigt, tvåfärgat klädseltyg tillverkat av 98 % återvunnen polyester.

   Ull
   Robust och slitstarkt tätvävt ulltyg för bekväm sittkomfort. Fördelen med ulltyg är att den är stark med en relativt hög nötningsbeständighet på över 60.000 martindale. Den är gjord av 60% polypropen, 10% viskos och 30% ull. Denna kombination gör den uthållig, estetisk tilltalande och hållbar med hög prestanda, vilket betyder att den kommer att se bra ut och hålla i flera år.

   Mikrofiber
   Hållbar och lätt att rengöra. Den uppfyller Oeko-tex standard 100 produktgrupp 1.

   Nedladdningsbara PDF

   Om leverantören Global Stole

   Global stole vill göra skillnad för människor på jobbet genom praktiska och ergonomiska sittlösningar.
   Genom hårt arbete och professionalism har man genom åren skapat ett brett utbud som förbättrar arbetsmiljön på arbetsplatser runt om i världen.

   Global Stole har gått igenom en imponerande affärstillväxt sedan grundandet 1973 – men fortsatt fokus på kvalitet, ergonomi, flexibilitet och inte minst snabba leveranser.

   Med respekt för integritet och detaljer, tillverkar deras engagerade personal stolar och pallar för den professionella marknaden.

   Recensioner (0)

   Recensioner

   Det finns inga recensioner om denna produkt ännu, bli den första med att recensera!

   Bli den första som recenserar “Sadelstol – Mini Sway”

   Frågor och svar

   Det finns inga frågor och svar registrerade för denna produkt ännu, bli den första med att ställa en fråga.

   Ställ en fråga!

   Skicka mig ett meddelande via e-post när denna fråga fått ett svar.
  • Kontakta oss

   Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

   Ett urval av våra kunder