Skivstång- och hantelset – SGZ230 PRO – 6 i 1 – 30 kg

Artikelnr: 17-57-067
2 690 kr Exkl. moms
(3 362.50 kr inkl. moms)
Leveranstid: 4-7 arbetsdagar 4-7 arbetsdagar Tillfälligt slut
Du blir påmind Registrerar…
Vid beställning av en vara som är tillfälligt slut restnoteras din order och skickas ut så fort den är tillgänglig igen. Restnoterade beställningar hanteras i turordning.

Bli uppringd Begär offert

    Bli uppringd

    En kundtjänstmedarbetare kommer ringa dig och besvara dina produktfrågor.

    Vi strävar efter att kontakta er så snabbt som möjligt och gör sammanlagt två uppringningsförsök vid olika tidpunkter.

      Begär offert

      Vi återkommer till er med en offert inom kort.

      Beskrivning

      SGZ 6-i-1 är en innovativ och multifunktionell uppsättning av vikter från varumärket HMS.
      Hanteln med utbytbara vikter är en klassiker och samtidigt en väsentlig del i varje hemmagym; men som oftast visar det sig att det inte räcker och man måste köpa något annat. Nu behöver du inte göra det! Vi presenterar uppsättningen SGZ230 HMS, det vill säga en uppsättning 6-i-1 som inkluderar:

      2 x hantel
      1 x skivstång
      1 x kettlebell
      2 x armhävningsstöd
      1 x hantel med tre handtag
      2 x hantel med två handtag

      Det fanns ingen sådan uppsättning förrän nu.
      Högklassigt material
      Skivorna är tillverkade i stål av högsta kvalitet. Tack vare stålets lämpliga elasticitet och hårdhet så är det mycket motståndskraftigt mot skador. Ytterligare ett skydd omger varje gummiskiva. En sådan lösning skyddar inte enbart samma skivor mot skador men även underlaget som vi avlastar vikterna på. När det gäller ett hemmagym är detta förstås mycket viktigt. Förutom den skyddande funktionen, så har gummit också en dämpande effekt samt en ljudisoleringsfunktion. Alla handtag är försedda med ett halkfritt material som garanterar ett säkert grepp. Stångens koppling har en speciell svamp som direkt påverkar komforten medan användaren utför skivstångsövningarna.
      Felaktig träningsförmåga
      Själva hantlarna ger användaren många olika träningsmöjligheter men alla delar i denna uppsättning ser till att en lång rad övningar kan utföras utan hjälp. En 6-i-1 uppsättning ger dig möjlighet att träna alla muskelgrupper och hantera dem på ett sådant sätt att övningarna inte blir enformiga eller orsakar muskelstagnation.
      Hantlar
      Med hantlar utför vi övningar som engagerar olika muskelgrupper. Hantlarnas fördel är ett instabilitetselement. Genom att göra övningen sätts många stabiliserande muskler i arbete och detta gör träningen mer effektiv. Hantlarna har en gängad ände för vikter, med en diameter som matchar viktskivans håldiameter perfekt, vilket gör att utbytet av vikter blir mycket enkelt. Stjärnklämmor ansvarar för den stabila placeringen av skivorna på stängerna, vilka på ett enkelt sätt kan göras om till en skivstång.
      Skivstänger
      Skivstången är också ett universellt redskap vad gäller antalet möjliga övningar och engagerande muskelgrupper. På grund av dess struktur är skivstången mer stabil än hantlar och av den anledningen kan vi använda större vikter. Skivstången kommer också att vara en bra lösning för dem som just börjat äventyret med styrketräning, eftersom muskelmedvetandet då är svagare än i senare skeden. Skivstången i denna uppsättning skapas genom en speciell kombination av två korta stänger. Hantlarnas ändar skruvas ihop med kontakten. Den mellersta delen är utrustad med en ergonomisk svamp som ser till att inga känslor av obehag tillåts under utförandet av knäböj med exempelvis med en skivstång.
      Kettlebells
      En kettlebell är ett redskap som används för funktionell och generell utvecklingsträning och det beror på de många olika användningsområdena. Övningar som utförs med en kettlebell engagerar djupa muskler som påverkar, bland annat, den korrekta kroppshållningen. Med denna uppsättning är det mycket lätt att skapa en kettlebell. För ett speciellt ställ lägger vi till så många skivor som vi kan svara på och drar sedan åt handtaget. Vikten är utbytbar och tack vare detta kan våra träningspass göra framsteg. Vi kan också fritt välja vikter till enskilda övningar.
      Hantlar med trippelhandtag
      Vissa övningar är lättare och mer bekväma när du kan greppa vikten på två sidor. Armarna arbetar symmetriskt, medan greppet är säkert, så att du kan fokusera all din uppmärksamhet på den korrekta övningen.
      Hantlar med dubbla handtag
      Du kan skruva på ett extra handtag eller två på hanteln. Alternativet med ett handtag är användbart när vi vill utföra en kombinerad övning och snabbt gå från en skivstång till en kettlebell. Vi drar bara åt ett handtag och får därmed en hantel, vilken i detta fall åtar sig rollen som en kettlebell. Denna lösning kommer också att underlätta utförandet av en så kallad French press med en hantel.
      Pumpstöd
      Handtag som kan skruvas ihop till hantlar kan också användas som armhävningsstöd. Dessa stöd ger användaren möjlighet att göra en starkare armböjning under träningen. Tack vare detta kan kroppen överstiga handflatan under rörelsen, vilket gör att bröstmusklerna kan sträckas ut mer. Resultat blir att muskeln utvecklas i större omfattning.
      SGZ är ännu en uppsättning. En produkt som tack vare dess otaliga möjligheter bör finnas i alla hemmagym. Du måste bara ha den!

      Specifikation:

      Material: stål, gummi
      Stångens mått:

      Totallängd: 40 cm
      Greppdelens längd: 12,8 cm
      Längd på laständarna: 13,6 cm
      Diameter: 24 mm
      Handtagets diameter: 34 mm

      Kombinationsmått:

      Längd: 40 cm
      Diameter: 67 mm

      Kettlebell ställets mått:

      Nivålängd: 15,8 cm
      Diameter: 24 mm

      Mått på pumps för armhävningar:

      Hållarens längd: 13 cm
      Handtagets diameter: 25 mm
      Höjd på stället: 13,5 cm

      Skivmått:

      2,5 kg – 15 x 2,9 cm (8 st)
      1,25 kg – 12 x 2,5 cm (4 st)
      0,5 kg – 9,5 x 1,7 cm (4 st)

      Stångens vikt: 1 213 g
      Kontaktens vikt: 912 g
      Kettlebell ställets vikt: 843 g
      Klämmornas vikt: 140 g
      Uppsättningens totalvikt: 31 kg

      Kommentarer:

      Ej avsedd för kommersiellt bruk
      24 månaders garanti

      Om leverantören Abisal

      Abisal grundades 1990 i Polen. Företagets huvudsakliga verksamhet är försäljning av ett brett utbud av sportartiklar. Man erbjuder bland annat träningsutrustning, gymredskap, inlines, skridskor, skotrar, skateboards, utrustning för simning och snorkling, badminton- och tennisutrustning, lagsportsutrustning m.m.

      Abisal jobbar ständigt med att nå ut till nya kunder och marknader och erbjuda de mest populära produkterna. Det gör man genom att ständigt övervaka marknaden och kundernas behov.

      Recensioner (0)

      Recensioner

      Det finns inga recensioner om denna produkt ännu, bli den första med att recensera!

      Bli den första som recenserar “Skivstång- och hantelset – SGZ230 PRO – 6 i 1 – 30 kg”

      Frågor och svar

      Det finns inga frågor och svar registrerade för denna produkt ännu, bli den första med att ställa en fråga.

      Ställ en fråga!

      Skicka mig ett meddelande via e-post när denna fråga fått ett svar.
    • Kontakta oss

      Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

      Ett urval av våra kunder