Träningsset – DD201 + Träningsband

Artikelnr: 17-33-140
1 290 kr Exkl. moms
(1 612.50 kr inkl. moms)
Leveranstid: 4-7 arbetsdagar 4-7 arbetsdagar Tillfälligt slut
Du blir påmind Registrerar…
Vid beställning av en vara som är tillfälligt slut restnoteras din order och skickas ut så fort den är tillgänglig igen. Restnoterade beställningar hanteras i turordning.

Bli uppringd Begär offert

    Bli uppringd

    En kundtjänstmedarbetare kommer ringa dig och besvara dina produktfrågor.

    Vi strävar efter att kontakta er så snabbt som möjligt och gör sammanlagt två uppringningsförsök vid olika tidpunkter.

      Begär offert

      Vi återkommer till er med en offert inom kort.

      Beskrivning

      Vi presenterar ett träningsset som förenar stången DD201 med träningsband. En sådan kombination ger många olika träningsmöjligheter. Träningsband kan användas för grundläggande träning, uppvärmning, rörlighetsövningar såväl som hjälp och understöd i vissa övningar. Just en sådan övning är ryck. Detta är ett attraktivt val för de personer som just startat sina träningsäventyr. För mer erfarna användare kommer hantering av träningsband att fungera i slutet av serien när träningen kräver upptagning av vikter. Ett utsträckt träningsband från knäet eller fötterna lindrar musklerna något, vilket gör det möjligt för användaren att fokusera på lämplig teknik. Nybörjare ges möjlighet, vilket var ouppnåeligt fram tills nu, att göra pull-ups på stången.
      Om du vill genomföra träning med träningsband, då är ett vanligt problem att det inte finns någon plats att fästa banden på. Med detta set kommer detta inte att vara några problem. Träningsband kan enkelt fästas på stången och följaktligen kan många övningar för olika muskelgrupper genomföras med hjälp av dem. Övningar med bröstet, den bredaste ryggmuskeln, biceps, triceps eller benmuskler kommer heller inte att vara något problem. Ett sådant set kommer att möjliggöra komplex träning av hela kroppen. En ytterligare fördel är att både stången och träningsbanden är produkter av högsta kvalitet.
      Stången är tillverkad i hållbart stål. Produkten är en utmärkt lösning när det saknas utrymme för ett normalstort hemmagym. Med de många möjligheterna att justera längden, i intervallet 90 – 130 cm, blir det enkelt för dig att hitta en plats att sätta ihop stången på.
      Stången har många fördelar som främjar träning och garanterar säkerheten. Gedigna mutterbrickor i silikon ser till att stångens placering är stadig och låset skyddar mot rotation. Handtagen är övertäckta med ett speciellt material som absorberar svett och skyddar handen från att glida. Tack vare det undre lagret, rostskyddet och den bestående pulverlackeringen är produkten dessutom motståndskraftig mot repor.
      Träningsband, med framför allt denna slutna cirkelutformning, kommer att möjliggöra engagemang av ännu fler muskler i ansträngningarna. Detta garanterar i sin tur stark och effektiv träning.
      Träningsbanden är gjorda av stark och flexibel latex, vilket ger banden lång livslängd samt ett jämnt motstånd generellt under varje träningspass.
      Regelbunden träning med träningsband ger dig möjlighet att förstärka varje muskeldel på ett effektivt sätt, öka flexibiliteten i lederna och hjälpa till att förbränna onödig fettvävnad samtidigt som styrkan förbättras.
      Ett set med stänger plus träningsband kommer lätt in i världen av fysisk aktivitet och träning. Det är här för att stanna för gott.

      Specifikation:

      Stång:

      Material: stål, ABS, EVA
      Mått:

      Längd: 90 – 130 cm
      Invändig rördiameter: 25 mm
      Utvändig rördiameter: 30 mm
      Handtagsdiameter: 44 mm

      Maximal belastning: 200 kg

      Träningsband:

      Material: latex
      Mått:
      Gulsvart:

      Längd: 2 250 mm
      Bredd: 9 mm
      Tjocklek: 5 mm
      Belastningsintervall: 4,5 – 13,5 kg

      Rosasvart:

      Längd: 2 250 mm
      Bredd: 13 mm
      Tjocklek: 5 mm
      Belastningsintervall: 6,75 – 18 kg

      Orangesvart:

      Längd: 2 250 mm
      Bredd: 29 mm
      Tjocklek: 5 mm
      Belastningsintervall: 18 – 40,5 kg

      Grönt:

      Längd: 2 080 mm
      Bredd: 45 mm
      Tjocklek: 4,5 mm
      Belastningsintervall: 22,68 – 56,70 kg

      Kommentarer:

      Ej avsedd för kommersiellt bruk
      24 månaders garanti

      Om leverantören Abisal

      Abisal grundades 1990 i Polen. Företagets huvudsakliga verksamhet är försäljning av ett brett utbud av sportartiklar. Man erbjuder bland annat träningsutrustning, gymredskap, inlines, skridskor, skotrar, skateboards, utrustning för simning och snorkling, badminton- och tennisutrustning, lagsportsutrustning m.m.

      Abisal jobbar ständigt med att nå ut till nya kunder och marknader och erbjuda de mest populära produkterna. Det gör man genom att ständigt övervaka marknaden och kundernas behov.

      Recensioner (0)

      Recensioner

      Det finns inga recensioner om denna produkt ännu, bli den första med att recensera!

      Bli den första som recenserar “Träningsset – DD201 + Träningsband”

      Frågor och svar

      Det finns inga frågor och svar registrerade för denna produkt ännu, bli den första med att ställa en fråga.

      Ställ en fråga!

      Skicka mig ett meddelande via e-post när denna fråga fått ett svar.
    • Kontakta oss

      Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

      Ett urval av våra kunder