ORTHObones Standard Elbow elastiska band l

Leverans: 2-6 arbetsdagar 2-6 arbetsdagar Tillfälligt slut (visa andra alternativ) Artikelnr: 1019617
890 kr Exkl. moms
(1 112.50 kr inkl. moms)

Bli uppringdMejla oss

   Beskrivning

   Förutom det välkända ORTHObones PREMIUM, ett träningsben av hög kvalitet, så kan 3B Scientific nu erbjuda dig ORTHObones STANDARD som ett alternativ till dina arbetsgrupper. Våra ben för arbetsgruppen uppfyller följande krav:

   • Anatomiskt korrekta
   • Realistisk haptik
   • Enkel hantering
   • Tvåkomponentstruktur
   • Utmärkta resultat
   • Fantastiskt värde för pengarna

   Det nya ORTHObones STANDARD består av ett hårt kortikalt ben och ett mjukare poröst ben (spongiöst).

   Tvåkomponentstrukturen garanterar särskilt realistisk haptik och utseendet på dessa ben för arbetsgruppen.

   Ytan på ORTHObones STANDARD är inte så styv som motsvarande yta på ORTObones PREMIUM och därför är detta ben till exempel bättre anpassat för att utföra märgspikning på. Mekanisk manipulering av det nya ORTHObones STANDARD är på det hela taget lättare.

   I arbetsgrupper, där grundläggande färdigheter eller kirurgiska metoder och korrekt hantering av implantat är av särskild betydelse, kommer fördelarna med ORTHObones STANDARD att bli speciellt tydliga. Dessutom är ORTHObones STANDARD anatomiskt korrekta, vilket gör dem till ett kostnadseffektivt alternativ till traditionella demonstrationsmodeller.

   ANVÄNDNINGSOMRÅDEN

   Om du är en kirurg eller ortoped, då kommer 3B Scientific® ORTHObones att möjliggöra optimering av dina färdigheter.

   Öva på nya tekniker till perfektion och pröva regelbundet din kapacitet att utföra vanliga tekniker. Oavsett om du är specialiserad på frakturer i armar eller ben, ansiktsoperationer eller bäckenimplantat, så utlovar ORTHObones STANDARD ett kostnadseffektivt och anatomiskt korrekt sortiment av ben åt arbetsgruppen. Du kommer med andra ord att vara helt förberedd på att behandla dina patienter!

   Tillverkare av medicinska implantat, endoproteser och liknande produkter kan också dra nytta av ORTHObones STANDARD på en rad olika sätt. För det första kan du testa och optimera ORTHObones STANDARD under utvecklingsfasen till en låg kostnad. För det andra kommer arbetsgruppen och presentationsdeltagarna att se hur dina produkter beter sig i realistiska situationer och de kommer att få en känsla för hur benen kan användas.

   Mått: 75 x 6,5 x 4,2 cm

   Om leverantören 3B Scientific

   3B Scientific grundades 1948 i Hamburg, Tyskland och har blivit en av världens ledande tillverkare av medicinska och vetenskapliga utbildningslösningar. Sortimentet täcker ett komplett och omfattande utbud av utrustning för simulering och kompetensutbildning, anatomi, hälso- och sjukvård och patientutbildning och uppdateras kontinuerligt med nya produkter och innovationer.

   Varumärket 3B Scientific® är representerad i över 120 länder världen över och står för bästa kvalitet, bästa värde och bästa service. 3B Scientifics uppdrag är att främja sjukvården och genom kvalitet, bredd och global räckvidd för relevanta utbildnings- och simuleringsprodukter.

   Recensioner (0)

   Recensioner

   Det finns inga recensioner om denna produkt ännu, bli den första med att recensera!

   Bli den första som recenserar “ORTHObones Standard Elbow elastiska band l”

   Frågor och svar

   Det finns inga frågor och svar registrerade för denna produkt ännu, bli den första med att ställa en fråga.

   Ställ en fråga!

   Skicka mig ett meddelande via e-post när denna fråga fått ett svar.
  • Kontakta oss

   Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

   Ett urval av våra kunder