Arm för Venportåtkomst, Chester Chest™, ljus hud

Artikelnr: 1005840
5 890 kr Exkl. moms
(7 362.50 kr inkl. moms)
Leveranstid: 2-6 arbetsdagar 2-6 arbetsdagar Tillfälligt slut
Du blir påmind Registrerar…
Vid beställning av en vara som är tillfälligt slut restnoteras din order och skickas ut så fort den är tillgänglig igen. Restnoterade beställningar hanteras i turordning.

Bli uppringd Begär offert

    Bli uppringd

    En kundtjänstmedarbetare kommer ringa dig och besvara dina produktfrågor.

    Vi strävar efter att kontakta er så snabbt som möjligt och gör sammanlagt två uppringningsförsök vid olika tidpunkter.

      Begär offert

      Vi återkommer till er med en offert inom kort.

      Beskrivning

       

      För användning med W46507/1

      Armen för venportåtkomst, som kan beställas för att uppgradera din befintliga Chester Chest™, innehar dubbla lumen 5 FR PICC-lines (Perifert Insatt Central Kateter) som lämnar den basiliska venen från det inre bicepsområdet, vilket för närvarande är den föredragna placeringen. Den basiliska venen är något upphöjd för enkel identifiering. Baktill på PICC-lines införandeställe finns en nedsänkt yta för placering av en perifer venport. (Valfri venport visas men ingår ej – se del 0417 för att beställa.) Det nedsänkta områdets bas är gjort i ett mjukt material som tillåter venporten att ”flyta” när den nås. Detta område är övertäckt med en borttagbar vävnadsliknande flik som, när den placeras över venporten, ger den realistiska känslan av palpation och åtkomst. En av armens extra funktioner är en förpositionerad 20 g IV-kateter i underarmen.

      De dubbla PICC-lines, 20 g IV-katetern och den valfria perifera venporten är alla kopplade till en simulerad blodreservoarpåse i armen för att medge övning på blodtömning och vätskeinfusion. Rengöring, applicering av förband och säkerhetsanordningar kan också visas på alla ställen. Armen för venportåtkomst kommer att passa alla Chester Chest™ modeller.

       

      Mått 45,7 x 12,7 x 8,9 cm

      Om leverantören 3B Scientific

      3B Scientific grundades 1948 i Hamburg, Tyskland och har blivit en av världens ledande tillverkare av medicinska och vetenskapliga utbildningslösningar. Sortimentet täcker ett komplett och omfattande utbud av utrustning för simulering och kompetensutbildning, anatomi, hälso- och sjukvård och patientutbildning och uppdateras kontinuerligt med nya produkter och innovationer.

      Varumärket 3B Scientific® är representerad i över 120 länder världen över och står för bästa kvalitet, bästa värde och bästa service. 3B Scientifics uppdrag är att främja sjukvården och genom kvalitet, bredd och global räckvidd för relevanta utbildnings- och simuleringsprodukter.

      Recensioner (0)

      Recensioner

      Det finns inga recensioner om denna produkt ännu, bli den första med att recensera!

      Bli den första som recenserar “Arm för Venportåtkomst, Chester Chest™, ljus hud”

      Frågor och svar

      Det finns inga frågor och svar registrerade för denna produkt ännu, bli den första med att ställa en fråga.

      Ställ en fråga!

      Skicka mig ett meddelande via e-post när denna fråga fått ett svar.
    • Kontakta oss

      Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

      Ett urval av våra kunder