Fitnessplatta – SKY SVP05

Artikelnr: 17-22-410
2 190 kr Exkl. moms
(2 737.50 kr inkl. moms)
Leveranstid: 4-7 arbetsdagar 4-7 arbetsdagar Tillfälligt slut
Du blir påmind Registrerar…
Vid beställning av en vara som är tillfälligt slut restnoteras din order och skickas ut så fort den är tillgänglig igen. Restnoterade beställningar hanteras i turordning.

Bli uppringd Mejla oss

  Bli uppringd

  En kundtjänstmedarbetare kommer ringa dig och besvara dina produktfrågor.

  Vi strävar efter att kontakta er så snabbt som möjligt och gör sammanlagt två uppringningsförsök vid olika tidpunkter.

   Mejla oss

   En kundtjänstmedarbetare kommer att återkomma till er inom kort.

   Beskrivning

   SVP05 VIBRATIONSPLATTA

   SVP05 vibrationsplatta är en enhet som kan hjälpa dig att uppnå din perfekta kroppsform. Träning på denna platta förser ett fullständigt träningspass som engagerar hela kroppen: benmuskler, säte och mage samt de övre muskelgrupperna. Plattan låter dig träna på 3 olika intensitetsnivåer. Genom att stå på mitten av plattan kan vi simulera gång, genom att hålla ett litet avstånd mellan fötterna kan joggning imiteras och genom att hålla ett brett avstånd mellan fötterna kan sprintlöpning simuleras. Enheten har 99 hastighetsnivåer och i kombination med stoppuret som SVP05 är utrustad med, garanterar den att utrustningen uppfyller dina förväntningar.

   En ytterligare fördel är en massagematta som ingår i detta kit. Mattan placeras på vibrationsplattan. Kombinationen av vibrationer och masserande textur på mattan garanterar perfekt massage av dina fötter och följaktligen – en fullständig avkoppling. Detta kit innehåller motståndsband för att göra träningen mer varierad och komplett.

   Utöver detta främjar plattformen blodcirkulationen, vilket låter dina muskler slappna av och påskyndar deras återhämtning. Utrustningen kan användas av alla oavsett konditionsnivå. SVP05 erbjuder 10 olika träningsprogram men kan även användas i “manuellt läge”, vilket betyder att du enkelt kan anpassa träningen efter din kapacitet och dina behov. Enheten är mycket enkel att använda.En fjärrkontroll som är ansluten till produkten gör det mycket enkelt att kontrollera och justera programmen. Dessutom är plattan utrustad med Bluetooth och inbyggda högtalare. Detta ger dig möjligheten att ansluta till plattan via din smartphone eller annan enhet för att njuta av din favoritmusik under träningspasset.

   Tack vare SVP05 kan du uppnå den ideala kroppsformen utan ansträngning, tung utrustning eller ett medlemskap på gymmet. Det är till och med möjligt att träna samtidigt som du tittar på ditt favoritprogram på teven.

   Specifikationer
   Mått: 76 x 48 x 15 cm
   Produktens vikt: 15.5 kg
   Material: järn, syntetiska material
   Funktioner: 10 träningsprogram

   Manuellt läge för kontroll av vibrationshastighet
   99 hastighetsnivåer

   Bluetooth-högtalare

   Användarens maxvikt: 150 kg
   Beräknad effekt: 110-220V, 200W, en motor
   Beräknad frekvens: 10hz
   Vibrationsamplitud: 10 mm
   Kit inkluderar: Fjärrkontroll
   Motståndsband
   Massagematta
   Vibrerande plattform

   Notis
   Ej avsedd för kommersiellt bruk, 24 månaders garanti

   Om leverantören Abisal

   Abisal grundades 1990 i Polen. Företagets huvudsakliga verksamhet är försäljning av ett brett utbud av sportartiklar. Man erbjuder bland annat träningsutrustning, gymredskap, inlines, skridskor, skotrar, skateboards, utrustning för simning och snorkling, badminton- och tennisutrustning, lagsportsutrustning m.m.

   Abisal jobbar ständigt med att nå ut till nya kunder och marknader och erbjuda de mest populära produkterna. Det gör man genom att ständigt övervaka marknaden och kundernas behov.

   Recensioner (0)

   Recensioner

   Det finns inga recensioner om denna produkt ännu, bli den första med att recensera!

   Bli den första som recenserar “Fitnessplatta – SKY SVP05”

   Frågor och svar

   Det finns inga frågor och svar registrerade för denna produkt ännu, bli den första med att ställa en fråga.

   Ställ en fråga!

   Skicka mig ett meddelande via e-post när denna fråga fått ett svar.
  • Kontakta oss

   Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

   Ett urval av våra kunder