Brite U – Operationslampa / Undersökningslampa – 4000 lux/1.2m – D-TEC

Brite U är vår bredaste armatur med samma fördelar som Brite. Brite U passar ypperligt i rum med takmonterad operationslampa.

Leverans: 4-10 arbetsdagar 4-10 arbetsdagar Tillfälligt slut (visa andra alternativ) Artikelnr: BR200
24 990 kr Exkl. moms
(31 237.50 kr inkl. moms)

Bli uppringdMejla oss

   Beskrivning

   Produkt – BR200
   Ljuskälla – LED 265 W
   Ljusstyrka – 4000 lux/1,2m
   Färgtemperatur – 6500 K RA94
   Extra – Dimmerfunktion med fjärrkontroll (ingår)
   Mått – 1200 x 1110 x 45 mm
   Vikt – 13 kg

   Flexibel och kraftfull LED- belysning​

   Ett klart sinne ger perfekta resultat. Under en mjukt formgiven LED-armatur flödar ljuset ner på din arbetsplats. Här skapas utrymme för kreativitet och precision. Tänk att se fram emot att gå till jobbet och varje dag ha förmånen att kunna arbeta under optimala förutsättningar. Att vara sitt bästa jag. När arbetsdagen är slut känner du dig fortfarande energifylld och glad eftersom din hjärna inte förbrukat onödig energi på att anpassa ögonen. Det här är en armatur med full fokus på ljuskvalitet. Brite lyser upp din arbetsdag.

   Stort ljusområde. Luftigt utförande.

   Brite U är en kombination av olika Brite-armaturer som samspelar. Med en spännvidd om 1100 mm lyser Brite U upp en stor arbetsyta. Konstruktionen gör den också lämplig för att användas tillsammans med en takmonterad operationsbelysning.

   Brite U är framtagen för att kunna användas med takmonterad operationsbelysning. Brite U ger dig en stor ljusyta i luftig konstruktion.

   Ljuskvalitet framför allt​

   Produkterna i Brite-serien har ett bländ-, skugg och flimmerfritt ljus som formligen flödar och gör dig pigg och glad. Det är en armatur i sin renaste form med ett enastående ljus. Och du kommer att kunna avnjuta det länge, Brite har en brinntid på cirka 50000 timmar. Väljer du tillvalet fjärrkontroll så får du dimmerfunktion och två snabbknappar som kan ställas in för exempelvis röntgenbetraktning och arbete med kompositer.

   Mjuk formgivning styr ljuset

   Dubbla parallellgående ljuskällor styr ljuset in mot mitten där det blandas och skapar ett mjukt och skuggfritt ljus. Med fjärrkontrollen (tillval) har du full kontroll över ljusstyrka och kan dimra flimmerfritt. Brite är framtagen av industridesigners med lång erfarenhet av ljusdesign och ljusergonomi.​

   För arbetsplatser med höga krav​

   Brite är utvecklad för dig som arbetar i kliniska och synkrävande miljöer. Miljöer där koncentrationsförmåga och beslutsfattande spelar en avgörande roll, exempelvis: Hälso- och sjukvård, Tandvård, Djurvård, Laboratorium, Medicin- och dentalteknik, Skönhet och tatuering och Kontor. Brite används som ljuskälla över ljuskrävande arbetsplatser.

   Underhållsfri och hygienisk​

   Tack vare de inbyggda, högkvalitativa LED-modulerna har vi kunnat kapsla in konstruktionen. Det gör att smuts och bakterier inte kan ta sig in och armaturen blir nästintill underhållsfri. Dessutom avskärmas elektriska magnet- och växelfält av den gedigna konstruktionen i aluminium.​

   Designad prislapp

   När vi designade Brite utgick vi från prislappen först. Vi ville skapa en prisvärd basarmatur av yppersta världsklass. Resultatet blev Brite, med extra allt när det kommer till ljuskvalitet, inget annat.​

   Inga skuggor​

   Hundratals små LED-dioder arbetar tillsammans för att sprida ljuset jämnt med hjälp av integrerade mikroprismor. Dessa minimerar skuggning av arbetsytan, vilket medför en bättre, behagligare arbetsmiljö med färre misstag.

   Bländfri komfort​​

   Ljusplattan och mikroprismorna jämnar ut ljuset i Brite U och tar bort bländning. Det ökar både din ergonomi och din arbetetskvalitet. Förutom detta, så kommer patienten uppleva att det blir mycket bekvämare att bli behandlad.

   Låg energiförbrukning​​

   Med LED-teknologi kommer låg energiförbrukning. Förutom LED-dioder är Brite U optimerad för att leverera så mycket ljus som möjligt genom en avancerad konstruktion av reflektorer, diffuserande skivor samt mikroprismor.

   Minimal värmestrålning​​​

   Med en kylande konstruktion av aluminium kombinerat med LED-teknik ger Brite U din arbetsmiljö minimal värmestrålning.

   Mått 1200 x 1100 x 45 mm

   CRI 94​

   IP30-klassad

   Flimmerfri​

   Brite U LED-armatur från D-TEC

   Produkt BR200
   Ljuskälla LED 265 W
   Ljusstyrka 4000 lux/1.2 m
   Färgtemperatur 6500 K CRI94
   Mått 1200 x 1110 x 45 mm
   Vikt 13 kg
   Inkluderat Dimmer med fjärrkontroll
   Tillval Plattskärmsstativ

   Andra köpte även

   Om leverantören D-TEC

   D-TEC är en svensk tillverkare av professionella belysningsprodukter. Armaturerma innehåller LED-komponenter som ger dig ett fantastiskt ljus för att skapa den bästa arbetsmiljön. Man använder LED-ar från Cree som ger dig mesta möjliga ljus, med låg energiförbrukning, utan att kompromissa med kvaliteten och färgåtergivningen. Detta ger en belysning som är snäll både mot dina patienter, miljön och dina ögon.

   Genom att färgtemperaturen kan varieras (dynamiskt ljus, tillval) så skapas ett ljus som efterhärmar dagens skiftningar och minskar risken för att kroppens biologiska rytm påverkas negativt. Alla D-tecs armaturer är testade av oberoende testorgan och är godkända och certifierade enligt normen IEC 62471:2006 Photobiological safety of lamps and lamp systems.

   Armaturerna innehåller endast LED-ar som är klassade enligt riskgrupp 0 eller 1 och är testade och godkända med mycket god marginal. De uppfyller mycket väl de krav som ställs på belysning i klinisk miljö, och även de rekommendationer som franska ANSES ger när det gäller LED-belysning och exponering för blått ljus.

   Recensioner (0)

   Recensioner

   Det finns inga recensioner om denna produkt ännu, bli den första med att recensera!

   Bli den första som recenserar “Brite U – Operationslampa / Undersökningslampa – 4000 lux/1.2m – D-TEC”

   Frågor och svar

   Det finns inga frågor och svar registrerade för denna produkt ännu, bli den första med att ställa en fråga.

   Ställ en fråga!

   Skicka mig ett meddelande via e-post när denna fråga fått ett svar.
  • Kontakta oss

   Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

   Ett urval av våra kunder

  • [class^="wpforms-"]
   [class^="wpforms-"]
   [class^="wpforms-"]
   [class^="wpforms-"]