Centrifug (IVD) – Centric 350 IVD

Artikelnr: DM-380838
Kategori
33 990 kr Exkl. moms
(42 487.50 kr inkl. moms)
Leveranstid: 10-16 arbetsdagar 10-16 arbetsdagar Tillfälligt slut
Du blir påmind Registrerar…
Vid beställning av en vara som är tillfälligt slut restnoteras din order och skickas ut så fort den är tillgänglig igen. Restnoterade beställningar hanteras i turordning.

Bli uppringd Begär offert

    Bli uppringd

    En kundtjänstmedarbetare kommer ringa dig och besvara dina produktfrågor.

    Vi strävar efter att kontakta er så snabbt som möjligt och gör sammanlagt två uppringningsförsök vid olika tidpunkter.

      Begär offert

      Vi återkommer till er med en offert inom kort.

      Beskrivning

      Centrifugen CENTRIC 350 IVD är en universell laboratoriecentrifug som designats för användning inom medicinska, industriella och vetenskapliga laboratorier för att kunna separera ämnen med olika relativ densitet med hjälp av centrifugalkraften. Den maximala rotationshastigheten är 15 000 rpm, vilket ger en centrifugalkraft på 21 630 x g.

      Möjligheten att använda flera olika programmeringsalternativ och en elektronisk driftkontroll möjliggör för problemfri användning av centrifugen. Med en speciell drivenhet garanteras en tyst och underhållsfri drift utan några föroreningar från koldamm.

      Apparaten är utrustad med användarvänliga alternativ, vilket underlättar driften och gör standardinställningarna lättare för dig. Inbyggda felupptäckningsfunktioner ser till att användaren inte skriver in felaktiga värden och funktionerna kontrollerar också hela driften.

      Centrifugen har möjlighet att spara program. I programminnet kan du spara upp till 100 olika datauppsättningar. Centrifugen behåller alltid det senast körda programmet i minnet på obegränsad tid, vilket gör att det kan startas om när som helst – även om centrifugen stängts av under drift. Alla viktiga driftparametrar kan läsas av med en överblick.

      Inställningarna utförs med vred och nycklar på styrpanelen. Insidan av centrifugen kan lätt rengöras. Vi har möjlighet att erbjuda dig en apparat som kombinerar funktionell variation med praktisk tillämpning.

      Om leverantören Domel

      Domel är en global utvecklingsleverantör av labutrustningar med långa traditioner och lojala medarbetare som grund för deras framgång. Domel grundades 1946 och har sitt huvudkontor i Slovenien, Europa. Företaget levererar produkter till alla kontinenter runt om i världen.

      Recensioner (0)

      Recensioner

      Det finns inga recensioner om denna produkt ännu, bli den första med att recensera!

      Bli den första som recenserar “Centrifug (IVD) – Centric 350 IVD”

      Frågor och svar

      Det finns inga frågor och svar registrerade för denna produkt ännu, bli den första med att ställa en fråga.

      Ställ en fråga!

      Skicka mig ett meddelande via e-post när denna fråga fått ett svar.
    • Kontakta oss

      Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

      Ett urval av våra kunder