Tubformad glidlakan för säng

Artikelnr: TTE6102-6104
Från: 690 kr Exkl. moms
(862.50 kr inkl. moms)
Leveranstid: 4-6 arbetsdagar 4-6 arbetsdagar Tillfälligt slut
Du blir påmind Registrerar…
Rensa
Vid beställning av en vara som är tillfälligt slut restnoteras din order och skickas ut så fort den är tillgänglig igen. Restnoterade beställningar hanteras i turordning.

Bli uppringd Begär offert

    Bli uppringd

    En kundtjänstmedarbetare kommer ringa dig och besvara dina produktfrågor.

    Vi strävar efter att kontakta er så snabbt som möjligt och gör sammanlagt två uppringningsförsök vid olika tidpunkter.

      Begär offert

      Vi återkommer till er med en offert inom kort.

      Beskrivning

      Mobi-tools tubformat glidlakan är ett användbart hjälpmedel för att utföra förflyttning av patienter i sängen och som komplement för att utföra överföringar. Särskilda egenskaper hos materialet där de tillverkas, ger den super-hala attribut och hjälper vårdgivare att utföra sina jobb med mer komfort och säkerhet, vilket förhindrar belastningsskador på grund av låg friktion.

      Egenskaper och tillämpning: – det tubformade glidlakanet är det enklaste och mest ekonomiska lösningen i teknisk hjälp vid förflyttning, överföring och ompositionering av patienten i sängen; -lakanet är så tunt att du kan lägga handen runt den efter rynkning; – samtidigt är materialet hållbart, mycket motståndskraftigt mot rivning och sträckning; – tack vare av enkel glidning kan du flytta och vända en tung och liggande person utan mycket ansträngning; – du kan rotera patienten från ryggläge till benägen position (eller vice versa); – lakanets mekaniska motstånd gör det möjligt att använda den som bärare vilket möjliggör förflyttning patienter mellan sängar; – det är en oumbärlig produkt som underlättar vården av patienter av medicinsk personal på ett sjukhus eller av vårdgivare hemma; – enkel glidning skyddar vårdgivaren mot påfrestningar, muskelspänningar och andra skador som orsakas av frekvent exponering av tung fysisk ansträngning medan du tar hand om patienten; – för att uppnå drift i flera riktningar rekommenderas det att använda två lakan samtidigt, för detta ändamål kan du använda deras olika storlekar eller vika det största.

      Lakanet är tillverkat av ultratunt, mycket slitstarkt, halt nylonmaterial som sys ihop till en tubformat enhet.

       

      Tekniska data

      Mått: TTE6102 – 72 cm längd (öppen kant) x 71 cm bredd (stängd kant) TTE6104122 cm längd (öppen kant) x 71 cm bredd (stängd kant) TTE6122200 cm längd (öppen kant) x 90 cm bredd (stängd kant)

      Om leverantören Timago

      Timago är ett polskt företag som tillverkat medicintekniska produkter i över 20 år. Verksamheten grundades med idén att tillgodose behoven hos personer med funktionsnedsättning och person som har andra hälsoproblem. Timagos personal är experter på rehab och ortopedi.

      Företaget är ett av Polens ledande tillverkare av medicintekniska produkter och det breda produktutbudet man kan nå ut till en stor målgrupp i behov av hjälpmedel. Alla produkter uppfyller de hårda säkerhets och kvalitetskrav som ställs i EU idag.

      Recensioner (0)

      Recensioner

      Det finns inga recensioner om denna produkt ännu, bli den första med att recensera!

      Bli den första som recenserar “Tubformad glidlakan för säng”

      Frågor och svar

      Det finns inga frågor och svar registrerade för denna produkt ännu, bli den första med att ställa en fråga.

      Ställ en fråga!

      Skicka mig ett meddelande via e-post när denna fråga fått ett svar.
    • Kontakta oss

      Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

      Ett urval av våra kunder